Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рецимо ако Наполи освои ЛЕ, и заврши у топ 3. Значи ли тоа дека 4тиот од Италија иде у квалификации за ЛШ?
Ако заврши подоле од третата позиција тогаш ќе иде Наполи во ЛШ, а додека тие што си ги освоиле првите три места си се пласираат стандардно, првите двајца директно, третиот игра квалификации.

Мислам дека 4тиот ќе игра квалификации. Минатата сезона кога се воведе ова правило уефа потврди, дека Евертон или Тотенхем ако освојат ЛЕ, тогаш Англија ќе има 5 места. Сигурно и за Италија ќе важи истото.

Мислам дека 4 ќе игра квалификации. Минатата сезона кога се воведе ова правило уефа потврди, дека Евертон или Тотенхем ако освојат ЛЕ, тогаш Англија ќе има 5 места.

Да ама бидејќи Тотенхем и Евертон не беа меѓу првите 4 екипи на табелата затоа во хипотетичка ситуација би настапувале 5 во ЛШ како што настапуваа 5 Шпански екипи оваа сезона...УЕФА не дава поклони на никој..секој треба сам да си го заработи пласманот а неможи поради евентуалниот успех на Наполи да му дадат место на 4-ртиот во Италија..тоа не е логички и морално..Наполи ако заврши во топ 3 и ако освои ЛЕ тогаш никому ништо..Италија пак ќе си има 3(или 2) преставници во ЛШ догодина...(освен ако освои Лацио или Виола(ако не е меѓу првите три екипи на табелата) освојат ЛЕ и си обезбедат пласман)

Шо било работа?
Баду направи фаул за да спречи контра, без да му дадат картон, а Теро ја имаше топката откако се одби и ја фати со рака па ја фрли, се бунеше и му даде жолт картон. После му влезе на судијата во фаца, и овој го тргна и после тоа од видеото следуваше.

Кој викаше дека Сандро ќе биде промашај? :) Ги памтам и муабетите дека ретко кои играчи од Порто успевале да се асимилираат во друга средина.

:kezec:
Ја.
И уште си стојам зад тоа дека Порто има најпреценети играчи и ретко кој од тие спектакуларни трансфери што излегле од кај нив успеал да игра на врвно ниво.
Ќе го видиме и Сандро, полека, уште дедо ми Евра игра пред него.

Ја.
И уште си стојам зад тоа дека Порто има најпреценети играчи и ретко кој од тие спектакуларни трансфери што излегле од кај нив успеал да игра на врвно ниво.

Можам да кажам дека шансите што ги добиваат двајцата се 50 - 50... нема загарантирано место на таа лева бековска позиција

Ја.
Игра затоа што Европското првентство е летово.

За помалку од 2 часа се игра Дерби дела Мадонина, а вие правите муабет за Јуве, ЛШ и ЛЕ, Сеоски Бојер и Дајер итн...

:)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
За помалку од 2 часа се игра Дерби дела Мадонина, а вие правите муабет за Јуве, ЛШ и ЛЕ, Сеоски Бојер и Дајер итн...

:)

12642886_1538936713065727_5354012630362199903_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom