Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој ќе игра со Баерн некој со Алесандрија..

@Red - Devil слабо Мората не иде вака:)
Не сум ја тој бе. :pos:

Иначе, сакаш да кажиш со вкупно три изиграни добри утакмици, сега тоа треба да биде демант за неговата мизерна форма сезонава??? Море чоек, четврт избор на напаѓач беше во тимот, Ѕаѕа пред него беше во редоследот на избор, тоа ти покажува колку беше во форма. Џабе ми глумиш лудило.

Колку се самобендисани навивачите на Англиските екипи, и таа нивна лига, страшна работа.Затоа шампиониот на Италија си го дупа шампионот на Англија, во секое време.

Па како може Aлекс Сандро да е промашај :eek: веќе знаеме дека Јувентус секогаш ги купува најдобрите играчи на своите позиции :pipi:

Па богами играч од 26 мил и не смееше да ја промаши таа шанса. :icon_mrgr:

Сандро секако е еден од најдобрите бекови во Италија :icon_lol:

Не сум ја тој бе. :pos:

Иначе, сакаш да кажиш со вкупно три изиграни добри утакмици, сега тоа треба да биде демант за неговата мизерна форма сезонава??? Море чоек, четврт избор на напаѓач беше во тимот, Ѕаѕа пред него беше во редоследот на избор, тоа ти покажува колку беше во форма. Џабе ми глумиш лудило.

Добро ај не ти глумам лудило,просек е.

Киево, Удинезе, Сампдорија, Карпи, Интер и Баерн не е исто. [emoji51]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

и лани сусаоло и реал не беа исто мехехехем и манчестер сити и фросиноне не се исто ок [emoji51]

We told Fiorentina that Mammana cost €10m, the Viola offered €9m and we accepted. Then last night they said they were at most willing to give us €3m. Fiorentina really lost face in this whole situation.”

О.о
забраел да спомне дека и они се предомислиле и дека сакале да убацат добар процент од следната продажба (2-30 % прочитав негде)
циганска работа

Ама и овај Маммана е многу голем потенцијал.

Комшики :sekcza:

12631291_792272907567780_9180827571367213542_n.jpg

Некој ќе игра со Баерн некој со Алесандрија..

@Red - Devil слабо Мората не иде вака:)

Некој е најуспешен италијански тим у европа,а некој е европски клупски шампион по пролеани солзи у финалиња.

Добро ај не ти глумам лудило,просек е.
Па глумиш, еве пак. Си ги тумачиш речениците како ти одговараат. Кој рече дека е просек?

Ај ја не знам, фан на пропаднат тим од ПЛ сум, очигледно. :rolleyes: А изјавата на Алегри за Мотата што значеше (убаво има потцртано Деви кај вас)? Ги читаш другите мислења од фановите на Јунвентус во вашиот фан клуб? Стварно не можам да разберам што е поентата на твоите постови и обидите да ме означиш во нив. Моето мислење за Мората не се разликува многу со мислењето на добар дел од фановите на Јувентус па не гледам дека на сите пробуваш да им покажиш дека црното е бело. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom