Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе плачел не плачел, не сум ја тој што се курчи за достигнувањата на Милан у Серие а, кога знам дека Јувентус е светлосни години пред милан што се тиче титули. Али тоа треба да го сфатите и вие за ЛШ.

Колку имаат вкупно титули двата тима? Значи колку Јувентус, колку Милан? Кој е потрофеен? Можно е да се споредуваат затоа што се од иста земја. Ова го пишувам за да не ми се избациш со титулите на Ренџерс или Селтик.

Многу си паметен.

Наполи купија нешто во преодниов рок освен тој од Аталанта што им се скрши при транспорт. Не ми имаат некако клупа, тоа ќе им пресуди на крај кога ќе почнат да паѓаат.
Па и немаат толку лоша клупа. Солидни замени за во напад Мертенс, Габиандини и Ел Кадоури, средина Валдифиори и Давид Лопез, дефанзивата овој од Тотенхем и Маџо. Не дека се некои класа играчи, ама добро и се воиграни. Со овие резервите газат во ЛЕ. :D

Кога играат Јувентус-Наполи?...врти сучи натпревар на сезоната ќе биди посебно ако биди иста разликата дотогаш во бодови

Рецимо ако Наполи освои ЛЕ, и заврши у топ 3. Значи ли тоа дека 4тиот од Италија иде у квалификации за ЛШ?

Nope. :)

Ќе има место повеќе во една лига ако и само ако освојувачот на ЛШ или ЛЕ заврши надвор од местата кои што носат ЛШ пласман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom