- Член од
- 30 јануари 2016
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 17
Здраво јас сум нов во форумов.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку имаат вкупно титули двата тима? Значи колку Јувентус, колку Милан? Кој е потрофеен? Можно е да се споредуваат затоа што се од иста земја. Ова го пишувам за да не ми се избациш со титулите на Ренџерс или Селтик.
Па и немаат толку лоша клупа. Солидни замени за во напад Мертенс, Габиандини и Ел Кадоури, средина Валдифиори и Давид Лопез, дефанзивата овој од Тотенхем и Маџо. Не дека се некои класа играчи, ама добро и се воиграни. Со овие резервите газат во ЛЕ.Наполи купија нешто во преодниов рок освен тој од Аталанта што им се скрши при транспорт. Не ми имаат некако клупа, тоа ќе им пресуди на крај кога ќе почнат да паѓаат.
Здрабо јас сум нов во форумов.
Знам...Многу си паметен.
За 2 недели играме против Наполи.
Тука негде не треба да биди и првиот натпревар во ЛШ со Баерн?..да не се во растојание од 3-4 дена?
Тука негде не треба да биди и првиот натпревар во ЛШ со Баерн?..да не се во растојание од 3-4 дена?