Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој е најуспешен италијански тим у европа,а некој е европски клупски шампион по пролеани солзи у финалиња.
Kој нема иднина ќе живее во минатото. Исто ко дедовцине со мабетите "е внучко во мое време...".

Па глумиш, еве пак. Си ги тумачиш речениците како ти одговараат. Кој рече дека е просек?

Ај ја не знам, фан на пропаднат тим од ПЛ сум, очигледно. :rolleyes: А изјавата на Алегри за Мотата што значеше (убаво има потцртано Деви кај вас)? Ги читаш другите мислења од фановите на Јунвентус во вашиот фан клуб? Стварно не можам да разберам што е поентата на твоите постови и обидите да ме означиш во нив. Моето мислење за Мората не се разликува многу со мислењето на добар дел од фановите на Јувентус па не гледам дека на сите пробуваш да им покажиш дека црното е бело. :unsure:

Ама ја се сложувам дека е во лоша форма,ама твојот прв пост ти беше ептен потценувачки во стил кој е тој Мората?го напраи ко некој рандом напаѓач од Сериа А,ти пишав дека му фали саму самодоверба и да почне да дава голови,и лани имаше проблеми не даваше голови па после видовме како ја заврши сезоната.

п.с Паредес:love:

Kој нема иднина ќе живее во минатото. Исто ко дедовцине со мабетите "е внучко во мое време...".
Пошо додека вие бевте дно, таму 2008/2009/2010 година, не се пувавте со 28 титули. (y)

Па моментално (а.к.а сега) Милан е најуспешен тим од Италија у ЛШ, а вие најголеми лузери/плачковци у финалиња. Тоа е сегашноста.
А веќином од вас јувенташите не го виделе својот капитен да крене трофеј од ЛШ, и ќе ми раскажуваат за Европа. Bitch please.
Плус, еднаш у историјата се има десено италијанско финале. Можеби додека сме живи нема да има друго. And we all know how that went. ;)

Генерално не им се шаблонски головите на Наполи ко што се на Баерн,Барса,Реал рецимо.Игуаин Дава голови со глава, преку кратки проигрувања, преку долги проигрувања, надвор од шеснаесетник, у шеснаесетник. Сите 22 гола му се различни, и затоа е еден од топ 3 шпицови моментално.

Наполи купија нешто во преодниов рок освен тој од Аталанта што им се скрши при транспорт. Не ми имаат некако клупа, тоа ќе им пресуди на крај кога ќе почнат да паѓаат.

Пошо додека вие бевте дно, таму 2008/2009/2010 година, не се пувавте со 28 титули. (y)
Па може за Јуве е тоа дно ама 2008 и 2009 завршуваа втори и трети на табела:)[DOUBLEPOST=1454251841][/DOUBLEPOST]
Па моментално (а.к.а сега) Милан е најуспешен тим од Италија у ЛШ, а вие најголеми лузери/плачковци у финалиња. Тоа е сегашноста.
А веќином од вас јувенташите не го виделе својот капитен да крене трофеј од ЛШ, и ќе ми раскажуваат за Европа. Bitch please.
Плус, еднаш у историјата се има десено италијанско финале. Можеби додека сме живи нема да има друго. And we all know how that went. ;)

Генерално не им се шаблонски головите на Наполи ко што се на Баерн,Барса,Реал рецимо.Игуаин Дава голови со глава, преку кратки проигрувања, преку долги проигрувања, надвор од шеснаесетник, у шеснаесетник. Сите 22 гола му се различни, и затоа е еден од топ 3 шпицови моментално.
Па тоа ти викам ви остана да се палите на нешто што било и поминало. Ко Џенова на титулите од дваесетите години. А за Италијанското финале, мене ич не ми мења дали сме изгубиле од Милан, Реал, Барса или Дортмунд. Пораз ко и секој друг пораз, значи воопшто не е поболен од другите.

Па може за Јуве е тоа дно ама 2008 и 2009 завршуваа втори и трети на табела:)[DOUBLEPOST=1454251841][/DOUBLEPOST]
Па тоа ти викам ви остана да се палите на нешто што било и поминало. Ко Џенова на титулите од дваесетите години. А за Италијанското финале, мене ич не ми мења дали сме изгубиле од Милан, Реал, Барса или Дортмунд. Пораз ко и секој друг пораз, значи воопшто не е поболен од другите.
Не ми го врти муабетот сеа, и сам знаеш што сакав да кажам. Нека е 2010 тогаш, тогаш бевте дно дна, и секако не изостануваа муабетите за 28 титули, мали тимчиња, смешни тимчиња и остали работи. Така да не збори за тоа дека некој живее у минатото. :)

Колку титули има моментално Јуве у Лш, а колку Милан?

Брат шо е битно ?

Јуве е институција за вас а и за нас у задњиве 5 години - Милан у задњиве 10 години е срање тим и тоа е тоа .... и ние сме срање у последниве 5 :LOL:

не само у лш туку и интернационални титули ума минлан највише од сите у свет х

Сеа и интерашите ќе се јават со триплетето,еве го цобе почиња:D

Колку имаат вкупно титули двата тима? Значи колку Јувентус, колку Милан? Кој е потрофеен? Можно е да се споредуваат затоа што се од иста земја. Ова го пишувам за да не ми се избациш со титулите на Ренџерс или Селтик.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom