- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Борнмут се Барса за Карпи да се разберимеToa e, некој не може овие некој пак со Борнмут![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Борнмут се Барса за Карпи да се разберимеToa e, некој не може овие некој пак со Борнмут![]()
Не сум ја тој бе.
Не сум ја тој бе.
Иначе, сакаш да кажиш со вкупно три изиграни добри утакмици, сега тоа треба да биде демант за неговата мизерна форма сезонава??? Море чоек, четврт избор на напаѓач беше во тимот, Ѕаѕа пред него беше во редоследот на избор, тоа ти покажува колку беше во форма. Џабе ми глумиш лудило.
Јувентус секогаш ги купува најдобрите играчи на своите позиции![]()
Киево, Удинезе, Сампдорија, Карпи, Интер и Баерн не е исто. [emoji51]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
забраел да спомне дека и они се предомислиле и дека сакале да убацат добар процент од следната продажба (2-30 % прочитав негде)“We told Fiorentina that Mammana cost €10m, the Viola offered €9m and we accepted. Then last night they said they were at most willing to give us €3m. Fiorentina really lost face in this whole situation.”
О.о
Па глумиш, еве пак. Си ги тумачиш речениците како ти одговараат. Кој рече дека е просек?Добро ај не ти глумам лудило,просек е.