Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве шо гол им поништиле на Карпи, не се глеа убаво дали има контакт таму

Абе главати, не свирна офсајд него фаул над Муриљо, слеп ли си? Пу да ти ебам незахвалната младина.[DOUBLEPOST=1453679811][/DOUBLEPOST]
Замисли на интерашите како им е, тие секоја недела гледаат такви натпревари. .
Брат, да те потсетам за Милан навиваш. :unsure:

Не само сомнително поништениот гол, туку имаше и една игра со рака која 90% беше пенал за Карпи.

Али нели оти е Интер никому ништо.

Абе главати, не свирна офсајд него фаул над Муриљо, слеп ли си? Пу да ти ебам незахвалната младина.

Абе Струмка глеаш дека викам "Не знам дали имаше контакт" и мислам на фаулот?

Ти ебам педерастичното прчење муцка доека праиш селфи на -10 надвор у сред Бисер

Абе Струмка глеаш дека викам "Не знам дали имаше контакт" и мислам на фаулот?

Ти ебам педерастичното прчење муцка доека праиш селфи на -10 надвор у сред Бисер
Не гледам.
Мондо, чист пенал беше тоа за Карпи.

8151_1536751433284255_549894206435117632_n.jpg

:facepalm:

Сисе му бил идол бе.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Комшиките почнаа да се спуштаат на земја. [emoji14]

Јувентус може да освои титула благодарение на глупата конкуренција, што не го искористи нивниот лош старт.

Дибала и Погба моментално се најталентираните млади играчи во лигата.... и да, ова го кажувам дека сум проклет ЈуБенташ.

:kafence:

Дибала и Погба моментално се најталентираните млади играчи во лигата.... и да, ова го кажувам дека сум проклет ЈуБенташ.

Погба нема веќе 19 години за да го нарекуваш талентиран..тој наскоро ќе прави 23 и се работи за изграден играч..во нормалните држави спортистите кои веќе имаат над 20 години ги рачунаат за готови играчи,ама овде во Македонија можиш да бидиш талент на 26-27 години па затоа и критериумите ни се отидени у курац

Погба нема веќе 19 години за да го нарекуваш талентиран..тој наскоро ќе прави 23 и се работи за изграден играч..во нормалните држави спортистите кои веќе имаат над 20 години ги рачунаат за готови играчи,ама овде во Македонија можиш да бидиш талент на 26-27 години па затоа и критериумите ни се отидени у курац

Така да останува дека Донарума е најталентиран играч во лигава :свиркам:

+ најдобри играчи на нивните позиции

Дибала на крај може да испадне ко Итурбе, една добра сезона и после мувла па ќе го бараат у Форест Грин :Д

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom