Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што му значи оваа прослава на Погба со раката преку лице? Глеам цела екипа фура такво нешто.
Сеоски Брозовичи или да?
Atlanta lingo for a level of confidence to your swag . (verb) one can be seen raising his left elbow to express it .
" dat boy came in dabbin on yall ass " Made popular by atl rappers such as ( Peewee Longway , Jose Guapo , and Migos ) .

Знам дека веќе некое време се радува така, викам ај циганска работа или па му има некое значење. Ама сеа глеам цела екипа почнаа така, значи сеоски Броз. :D
12540929_1864756617003195_7742084796670452037_n.jpg

Добра ноќ.... :backa:

12565618_1088048777883096_875412056105948860_n.jpg

Рома имаше само еден удар во рамките на голот и тоа од 35 метри, не се ни смета за удар. Директен конкурент за титула, шо да побараме поќе од натпреварот?
Знам, ја гледав цела, него друг ми е муабетот. Јуве почна добро, имаше повеќе од играта, имаше неколку полушанси и тоа беше тоа. Во второто полувреме Рома беше подобра до кај 70-75 минута, али јалово подобра, без некоја шанса, само играа во поле. Сакам да кажам дека ете и без некоја посебна игра Јуве победи, а тука цело време се јадеше гомна за Интер што тепал така. Ја не викам дека не тепаа неколку утакмици со апла мртва игра, али некогаш и таквите победи злато вредат.

Нас некои аматерски изгубени бодови може да не коштаат дури и трето место на крајот на сезоната.

Имаше 101%, ама и фаул имаше пред тоа. Да бидеме објективни. Манџукелич го удри Де Роси.
Сеа пак ја видов и ситуацијата и судијата. Свирна фаул од Манџата пред играњето со рака.. иначе немаше фаул, Роси го изглуми... не е ни важно веќе

Последно уредено од модератор:
Злато вредна победа на Јуве ама...
Јас ја гледав со друштво во кладилница и реално од мечов запек ме фати и после тоа морав да идам до дома и да се испосерам па затоа сега пишувам. Одамна немам гледано помртов меч, уште од Јуве-Менхенгладбах 0-0. Значи сакам тимот да ми победи и кога не игра добро ама несакам после меч глава да ме боли од сивотијата на мечот што сум го изгледал. Крв им ебам и на двете екипи:)

реално од мечов запек ме фати и после тоа морав да идам до дома и да се испосерам па затоа сега пишувам. Одамна немам гледано помртов меч,
Замисли на интерашите како им е, тие секоја недела гледаат такви натпревари. .

Еве шо гол им поништиле на Карпи, не се глеа убаво дали има контакт таму

Рече фан на тимот чија игра неодоливо потсеќа на Барселона. :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom