Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свирна ваљда фаул од Дибала, за да не мора да го свирне пеналот... Не знам за шо друго моеше да свирне, да му го свирне див зајакСвирнаа нешто пред одбојкава или слабо видот?![]()
Какво време дојде на фудбалерите на прво место му е фризурата па после фудбал да играт. Погба нека не се огледва на Балотели брат му оти ништо нема да напрај, кој му се тие глупи прослави на гол бе па и како папагал се напрајл во косата.
Ви се навлажнија газињата за пеналче... ќе ви свирнат бе шо се секирате, инаку како ќе го стигнете Наполи.
Ви се навлажнија газињата за пеналче... ќе ви свирнат бе шо се секирате, инаку како ќе го стигнете Наполи.
Имаше игра со рака или не?
Многу добар играч ама понашање најѓупскоИма ГОООООООООЛЕМА разлика помеѓу овие двајца... Погба нека продолжи со ваквите игри, па ако сака потоа нека стави и кондом на глава
а тебе ти се навлажни шупчето што наполи е прв, пошто рома ионака никад нема да освови пошто им расттено шупчето од кој стигне
Имаше 101%, ама и фаул имаше пред тоа. Да бидеме објективни. Манџукелич го удри Де Роси.
а тебе ти се навлажни шупчето што наполи е прв, пошто рома ионака никад нема да освови пошто им расттено шупчето од кој стигне
Кој црни Наполи беее, мене ќе ми биде срам Наполи да освои а Рома не..