Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со ваква средина нема што да бара Рома на натпреваров.

Ви се навлажнија газињата за пеналче... ќе ви свирнат бе шо се секирате, инаку како ќе го стигнете Наполи.

Какво време дојде на фудбалерите на прво место му е фризурата па после фудбал да играт. Погба нека не се огледва на Балотели брат му оти ништо нема да напрај, кој му се тие глупи прослави на гол бе па и како папагал се напрајл во косата.

Има ГОООООООООЛЕМА разлика помеѓу овие двајца :)... Погба нека продолжи со ваквите игри, па ако сака потоа нека стави и кондом на глава

Ви се навлажнија газињата за пеналче... ќе ви свирнат бе шо се секирате, инаку како ќе го стигнете Наполи.

а тебе ти се навлажни шупчето што наполи е прв, пошто рома ионака никад нема да освови пошто им расттено шупчето од кој стигне

Почнаа заебанциите :pos:

8151_1536751433284255_549894206435117632_n.jpg

Има ГОООООООООЛЕМА разлика помеѓу овие двајца :)... Погба нека продолжи со ваквите игри, па ако сака потоа нека стави и кондом на глава
Многу добар играч ама понашање најѓупско :D

а тебе ти се навлажни шупчето што наполи е прв, пошто рома ионака никад нема да освови пошто им расттено шупчето од кој стигне

Кој црни Наполи беее, мене ќе ми биде срам Наполи да освои а Рома не..

Имаше 101%, ама и фаул имаше пред тоа. Да бидеме објективни. Манџукелич го удри Де Роси.

Ако имало фаул ондак ок ја искрено не го видов тој фаул ама рака имаше 100%

Ме боли к*рац за Наполи колку за сите останати. Ама ти некако се пронајде во разговорот за газето. Оди смени пелени

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom