Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
После секој натпревар помислувам дека од тоа полошо не може да биде. Но, виолинистов постојано ме демантира.
Еве пак ќе кажам од ова полошо не може да биде.

next please

После секој натпревар помислувам дека од тоа полошо не може да биде. Но, виолинистов постојано ме демантира.
Еве пак ќе кажам од ова полошо не може да биде.

next please
Next ?

0d4247a18996292633acabe68b85e256.png

Морав :D

Рома сфатила дека неможе да се бори на 3 фронта и се откажале. Their loss, пехар си е пехар. Ене ги Милан 2 кренаа до сега сезонава. :D

Не дека ми е мило или му се ситам на Рома ама за онај копиљакот Наинголан сум ќефој, пред да оди во Рома за малце ќе свршеше на помислата да игра во Јуве. Само некој трици јадеше цело време
12370785_1111739625533635_2693942489669930632_o.jpg

Шампиони на септември бе :pos:

Рома бе :lolzz:

Фаворити ги правев и јас токмак, заборавив дека покрај составот еден тим треба и карактер да има за да може да се бори за титула.

Рома аут, Виола аут (ваљда уште 3 минути ќе издржат Карпи), ајде и Јуве и Наполи нека го кркаат и да се шетаме до дупла круна. :D

Рома аут, Виола аут (ваљда уште 3 минути ќе издржат Карпи), ајде и Јуве и Наполи нека го кркаат и да се шетаме до дупла круна. :D
Ќе кажат после не ни се важела пошто сме играле против треторазредни екипи како Алесандрија, Спеца, Карпи... Или на среќа сме тепале.

Али ако, се е подобро местење титули. :P

И самите знаете дека нема да видите титула ако не одпадниме :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom