Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.229
Не ми се верува дека Брозович стана добар играч у задно време.
I can't freakin believe it.

Е, и ви посакувам среќа у ЛШ, само не оваа година, на Сан Сиро ќе се игра финалето :D .

Би сакал јувентус да ги здрви Баерн, чисто ради фактот што се типичен претставник на модерниот (анти) фудбал.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.684
Поени од реакции
88.641
Јаки биле Специа... :icon_mrgr:

Знам дека е куп натпревар, и дека претежно се излага со втор тим во ваквите утакмици, ама го гледам нападот на Рома, и се чудам како е уште 0-0 по првите 45 минути.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Јаки биле Специа... :icon_mrgr:

Знам дека е куп натпревар, и дека претежно се излага со втор тим во ваквите утакмици, ама го гледам нападот на Рома, и се чудам како е уште 0-0 по првите 45 минути.

A по вториве? :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Несфатливо ми е што се случува со Рома..оваа сезона како минатата му е копи-пејст..се изнапобедија од почетокот се и сешто и после голем пораз од Баерн/Барселона целиот систем се распадна да ти ебам и тренер и играчи и сите упичку матер нека се носат....страмота е бе онаков тим да имаш и да неможиш гол да постигниш против некојси Специа,во Италјанското неможат никој да победат како небаре за Пелистер се работи....зарем можно е еден пораз да ги измести дотолку од колосек?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Со Рома се случва истото ко со Челзи, сите му ги открија трикојте на Руди, едноставно е Баерн и Барса покажаја кај треба да удриш за Римската империја да падни а со тактичариве во Серија А не е ни чудно.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.684
Поени од реакции
88.641
Немаат карактер и победнички менталитет. Последниве 2-3 сезони секогаш ги стартуваат фуриозно, за да негде на средина одма опаѓаат со формата.

И башка им треба некој авторитетен тренер, што ќе ги стегне налик на Капело, со овој ништо не прават

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Немаат карактер и победнички менталитет. Последниве 2-3 сезони секогаш ги стартуваат фуриозно, за да негде на средина одма опаѓаат со формата.

И башка им треба некој авторитетен тренер, што ќе ги стегне налик на Капело, со овој ништо не прават
Иако Капело е испукана пушка за Руди е Трапатони :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Оваа Рома ќе виде шампион кога ќе се ореваци у мкд 2 лига. Резил еј резил. Толку лежерна игра ццц

Sent from my Samsung Galaxy S6

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom