- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
The flag was also woven on AC Milan's jerseys since the foundation of the club in 1899![]()
1909та
А првиот дрес како тој од 2007/08 го носеле во 1928ма година.
Вашите од кога се?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The flag was also woven on AC Milan's jerseys since the foundation of the club in 1899![]()
1909та
Вашите од кога се?![]()
Реков дека Рома се дур е Руди не е фаворит за скудетото, а тоа што останатите Романисти си правеа филмови е друго.Реално ни во топ 3 нема да е Рома со виолината, така да не ја сфаќам потребата се тролање на Рома.Скудетото се решава утре, кој победи утре завршил 50 % од работата.
1899/1900![]()
1909та
Вашите од кога се?![]()
Ја гледаше утакмицата?
За Интер-Аталанта те праша дали си ја гледал.Прво гледав само.
Една ситуација 2на2 и оп одма гол даваат, а Рома имаше доста шанси. Ефикасно зар не?
Плус контрата за вториот гол... 2 паса и ги решија.
Иначе моја грешка, Лацио ги тепале, а не Јуве. Јуве киксна со Удинезе и Фроси(ТАЧИФЧА)ноне.
Вечер ќе биде тешко гостување за Јувентус, башка и под мал притисок се да тепаат бидејќи сеа им е шансата да ја анулираат негативата од лошиот старт. Плус, гостување против бункер екипа и не е лесна работа.
Ќе направат пак некоја серија од 8-9 победи во вториот дел, не им се секирај многу. Лацио е тим што игра на периоди. Два месеци се на одмор, два играат страшно добро.Во колку лоша форма се Лацио, а наредни три натпревари и се со Јувентус, Сампдорија и Интер.![]()
Аха ќе направат, мај ес.Ќе направат пак некоја серија од 8-9 победи во вториот дел, не им се секирај многу. Лацио е тим што игра на периоди. Два месеци се на одмор, два играат страшно добро.
Епа ја ја глеав цела и не би рекол дека на среќа сме тепале.^ Мислам да. Ама не ми текиња на многу детали. Давно је било прво коло![]()
Што клаузула имате?Јувентус едно 2-че, таман тие 32м за Дибала да станат 40![]()