Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter_1%C2%BA_Scudetto_1909-10.jpg

1909та :D
А првиот дрес како тој од 2007/08 го носеле во 1928ма година.

Вашите од кога се? :P
The flag was also woven on AC Milan's jerseys since the foundation of the club in 1899 :kuracc:

AC-Milan_1899-1900-Home-Set.png

Реков дека Рома се дур е Руди не е фаворит за скудетото, а тоа што останатите Романисти си правеа филмови е друго.Реално ни во топ 3 нема да е Рома со виолината, така да не ја сфаќам потребата се тролање на Рома.Скудетото се решава утре, кој победи утре завршил 50 % од работата.

Вајда не си сериозен :)

http://www.footyheadlines.com/2015/05/genoa-cfc-2015-first-championship-kit.html

The Lotto Genoa CFC 2015 Championship Kit celebrates the anniversary of Genoa's first Italian title won in 1898. The new Genoa CFC 2015 Scudetto Jersey will be debuted in the Serie A match against Torino on Monday, May 11.

Нека најде некој како изгледал дресот на Џенова во 1898 и имаме победник . :icon_lol:

Ја гледаше утакмицата?

Прво гледав само.

Една ситуација 2на2 и оп одма гол даваат, а Рома имаше доста шанси. Ефикасно зар не?
Плус контрата за вториот гол... 2 паса и ги решија.

Иначе моја грешка, Лацио ги тепале, а не Јуве. Јуве киксна со Удинезе и Фроси(ТАЧИФЧА)ноне.

Вечер ќе биде тешко гостување за Јувентус, башка и под мал притисок се да тепаат бидејќи сеа им е шансата да ја анулираат негативата од лошиот старт. Плус, гостување против бункер екипа и не е лесна работа.

Прво гледав само.

Една ситуација 2на2 и оп одма гол даваат, а Рома имаше доста шанси. Ефикасно зар не?
Плус контрата за вториот гол... 2 паса и ги решија.

Иначе моја грешка, Лацио ги тепале, а не Јуве. Јуве киксна со Удинезе и Фроси(ТАЧИФЧА)ноне.

Вечер ќе биде тешко гостување за Јувентус, башка и под мал притисок се да тепаат бидејќи сеа им е шансата да ја анулираат негативата од лошиот старт. Плус, гостување против бункер екипа и не е лесна работа.
За Интер-Аталанта те праша дали си ја гледал.

^ Мислам да. Ама не ми текиња на многу детали. Давно је било прво коло :D

Во колку лоша форма се Лацио, а наредни три натпревари и се со Јувентус, Сампдорија и Интер. :coffee:

Во колку лоша форма се Лацио, а наредни три натпревари и се со Јувентус, Сампдорија и Интер. :coffee:
Ќе направат пак некоја серија од 8-9 победи во вториот дел, не им се секирај многу. Лацио е тим што игра на периоди. Два месеци се на одмор, два играат страшно добро.

Ќе направат пак некоја серија од 8-9 победи во вториот дел, не им се секирај многу. Лацио е тим што игра на периоди. Два месеци се на одмор, два играат страшно добро.
Аха ќе направат, мај ес.

^ Мислам да. Ама не ми текиња на многу детали. Давно је било прво коло :D
Епа ја ја глеав цела и не би рекол дека на среќа сме тепале.
На среќа ги добивме Карпи, Верона и уште една имаше не ми текнува.. значи утакмици кај што сме имале 1 шут у гол и така и завршила утакмицата. :D

Мртва ми е мене оваа Аталанта, порано беа боље.. и Удинезе исто.

Јувентус едно 2-че, таман тие 32м за Дибала да станат 40 :D

Еве кој имал прв крст на дресот! Се вика Темплиер (мислам дека е Французин од Лил) и игра во напад за римски Ватикан. Сликичката е од панини од 11 век, поточно од сезоната 1038-39.
me176.jpg

Еве кој имал прв крст на дресот! Се вика Темплиер (мислам дека е Французин од Лил) и игра во напад за римски Ватикан. Сликичката е од панини од 11 век, поточно од сезоната 1038-39.
me176.jpg
me176.jpg
Грешка си

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom