Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И зашто Кондомија не славеше ?Навијал ко мал за Торино?![]()
Не слави рутински голови, испод чест му се.Незнам стварно зашто толку го кењате Паласио, не сум го глеал многу интер годинава, али од тоа што сум глеал ептен благодарен и корисен играч, многу работа врши...
И зашто Кондомија не славеше ? Навијал ко мал за Торино?![]()
Донарума е злато вреден голман, детето доби шанса и си ја користи максимално, можи многу бодчиња да ви донеси оваа сезона ако продолжи вака да брани[DOUBLEPOST=1446986406][/DOUBLEPOST]Више ако ти звони Берлускони сигурно нема да ти звони за Милан
Еве го Донарума:Д
Аталанта си ги симпатизирам во Италија јас, ама ова сезона многу лошо во гости играт мислев дека лесен залак ке бидат за Милан ама ете се излажавАталанта е можи најзаебаниот тим, од овие маливе тимчиња тие стално ирале страшен фудбал со пресинг и Гомез и Моралез се одлични фудбалер за ваков клуб, овај првиот има неверојатен талент али малце во глата. Естигарибиа исто, можи не блесна во Јуве ама зато тука си е за во ваков клуб одличен.
Малите клубови во Серија многу сменија стил на игра поќе не се плашат барем поголемиот дел од големите клубови туку играт напаѓачки фудбал и со пресинг гледаш во Серија А нема поќе од 0-2 гола утакмици чести пособено Серија Б.
Убаво ти рече @Castiel сограѓанќекога можи Вест Хем оти не па Аталанта овај тим до пред некоја година беше и претендент за Лига Европа ако не се лажам.
ne se rastresuvi do tolku. calm down and watch interМајко мила, мајко мила ако ја добие интер и оваа утакмица незнам више стварно што да речем.
И немој некој случајно да пробал да ми продава овде муда за бубрези, како се тактички поставени, цврсти у одбрана бла бла бла.
Резултативе на Интер годинава са 60-70% чиста ебена среќа !!
Ова е криминал мајке ми !!
ne se rastresuvi do tolku. calm down and watch inter![]()
Не бе, нема врска, не се растресувам, зборим таќе општо, стварно не хејтав, ама ова е немогуќе, мора интер да ја искористи среќава и да биде шампион годинава.
ненормално е што промашуваат екипиве што играат против нив, не ми е јасно