Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И потоа зошто Интер примал малку голови? Да можеше Манчини би ги ставил и Ранокија и Монтоја во тимот, а Карицо ќе изиграваше напаѓач :icon_mrgr:

Незнам стварно зашто толку го кењате Паласио, не сум го глеал многу интер годинава, али од тоа што сум глеал ептен благодарен и корисен играч, многу работа врши...
И зашто Кондомија не славеше ? Навијал ко мал за Торино? :icon_lol:

Незнам стварно зашто толку го кењате Паласио, не сум го глеал многу интер годинава, али од тоа што сум глеал ептен благодарен и корисен играч, многу работа врши...
И зашто Кондомија не славеше ? Навијал ко мал за Торино? :icon_lol:
Не слави рутински голови, испод чест му се.

Више ако ти звони Берлускони сигурно нема да ти звони за Милан :icon_lol:

Еве го Донарума:Д
Донарума е злато вреден голман, детето доби шанса и си ја користи максимално, можи многу бодчиња да ви донеси оваа сезона ако продолжи вака да брани[DOUBLEPOST=1446986406][/DOUBLEPOST]
Аталанта е можи најзаебаниот тим, од овие маливе тимчиња тие стално ирале страшен фудбал со пресинг и Гомез и Моралез се одлични фудбалер за ваков клуб, овај првиот има неверојатен талент али малце во глата. Естигарибиа исто, можи не блесна во Јуве ама зато тука си е за во ваков клуб одличен.

Малите клубови во Серија многу сменија стил на игра поќе не се плашат барем поголемиот дел од големите клубови туку играт напаѓачки фудбал и со пресинг гледаш во Серија А нема поќе од 0-2 гола утакмици чести пособено Серија Б.

Убаво ти рече @Castiel сограѓанќе :D кога можи Вест Хем оти не па Аталанта овај тим до пред некоја година беше и претендент за Лига Европа ако не се лажам.
Аталанта си ги симпатизирам во Италија јас, ама ова сезона многу лошо во гости играт мислев дека лесен залак ке бидат за Милан ама ете се излажав :)

Мајко мила, мајко мила ако ја добие интер и оваа утакмица незнам више стварно што да речем.
И немој некој случајно да пробал да ми продава овде муда за бубрези, како се тактички поставени, цврсти у одбрана бла бла бла.
Резултативе на Интер годинава са 60-70% чиста ебена среќа !!
Ова е криминал мајке ми !!

Мајко мила, мајко мила ако ја добие интер и оваа утакмица незнам више стварно што да речем.
И немој некој случајно да пробал да ми продава овде муда за бубрези, како се тактички поставени, цврсти у одбрана бла бла бла.
Резултативе на Интер годинава са 60-70% чиста ебена среќа !!
Ова е криминал мајке ми !!
ne se rastresuvi do tolku. calm down and watch inter :)

ne se rastresuvi do tolku. calm down and watch inter :)

Не бе, нема врска, не се растресувам, зборим таќе општо, стварно не хејтав, ама ова е немогуќе, мора интер да ја искористи среќава и да биде шампион годинава.
ненормално е што промашуваат екипиве што играат против нив, не ми е јасно

Не бе, нема врска, не се растресувам, зборим таќе општо, стварно не хејтав, ама ова е немогуќе, мора интер да ја искористи среќава и да биде шампион годинава.
ненормално е што промашуваат екипиве што играат против нив, не ми е јасно

Аталанта што изнапомраши со Милан вчера што не пишуваше дека сте имале многу среќа?
Играта е 90 мин, нормално дека ќе има шанси за гол, некогаш повеќе некогаш помалце, но мора да ги има, сеа ајде да ги пресметаме и шансите како голови.

Интер е доказ дека одбраната има клучна улога во првенството.
Се одбранија, а од 2 шута во рамките на голот си постигнаа гол.

Руди не извади виолинчето нешто, што е проблемот?

Прекршокот беше надвор од шеснаесетникот и тоа убаво го дадоа на повеќе снимки на Sky.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom