Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи овие Интер ти се..........................ако освојат титула ја не им ја рачунам кој ги ебе да ти ебам играта гнасна што ја имаат и да им ебам 1-0 резултатите што ги вадат. Од сеа ќе ги ставам на ливче 1-0 конечен.
Брат еве ќе ти остаам уште некој ден/недела, размисли сериозно и ако конечно и дефинитивно одлучиш да не ја рачунаш титулата доколку се освои на крај кажи на време да им пишеме меил на овие од Интер да не освајаат за џабе.

Ги гледав последните дваесетина минути од Интер и се во ред, само не ми се допадна тоа што им требаше две минути да изведат аут и барем три минути да изведат слободен удар. Премногу ја тупат и нема фудбал откако ќе заводат.
Тоа е и генерално проблемот и што му замерувам лично јас на Манчини. Ете дадовме денес гол во прво, требаше да ги стави Љаиќ и Перишиќ малце порано и да се оди на контри. Не може нон стоп да се задоволува со резултат 1-0, некад ќе се одбие тоа од глава. Сеа играат дома со Фросиноне, мора да го искористат тоа пошто реално треба да е зицер за Интер. Одлична бодовна залиха имаат после 12 кола, искрено позитивно сум изненаден.

Одлична бодовна залиха имаат после 12 кола, искрено позитивно сум изненаден.

Целиот космос е изненаден од бодовната залиха на интер после 12 кола, не па ти!!

Лулич му влезе али сеа читам нешто има шаси без скршеица да помине, одосо да одсуствува околу 3-4 недели... Одлично
4-6 неедели у пм... Али па добро е, како му влезе со отворен ѓон живо чудо е што не му скрши некој коска

Лулич му влезе али сеа читам нешто има шаси без скршеица да помине, одосо да одсуствува околу 3-4 недели... Одлично
4 do 6 nedeli, spored klubot. U sekoj slucaj ne e 6 meseci, pak e odlicno, so ogled na moznoto crno scenario.

Колку згрешив ко реков дека Фиорентина ќе е слаба без Монтела.

Фиорентина си гази со Астори како централен бек. :)
Сметам дека проблем кај нив е тенката клупа, ако не се лажам.

Ујфалуши вака му влезе на Меси пред неколку години, Меси утредента тренираше како ништо да не е.
Заебано го рокна Лулиќ, зглобот у земја му го наби.

Сари и Соуса беа енигми за мене, но сега за сега одлично ги водат своите нови тимови, за брзо време ги склопија коцките :)

Фиорентина си гази со Астори како централен бек. :)
Сметам дека проблем кај нив е тенката клупа, ако не се лажам.
добар е Астори,нема ниеден кикс до сега и одбраната со него ни е далеку посигурна отколку со Савиќ
иначе проблем ни е немањето квалитетни стопери и десен бек на клупа другото е ок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom