Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаете што смеење днска ќе има бе, кој ќе ни лупне Берарди 489 гола ко по обичај !! :icon_lol:

Денеска се вика правилно планинец еден.

Иначе денес идеме сите заедно за Аталанта!!!!!!! Форца Аталанта, вамос Герман Денис меехехехехе.

Нормално и Берарди нека се разигра ес олвејс. :D

Иначе денес идеме сите заедно за Аталанта!!!!!!! Форца Аталанта, вамос Герман Денис меехехехехе.

Деа маџика деа

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Заш не пробаш да дојдеш днска на пример овде у"планина" и да ми кажеш у лице дека не се пишуе таќе него се пишуе ваќе? :cool:

Заш не пробаш да дојдеш днска на пример овде у"планина" и да ми кажеш у лице дека не се пишуе таќе него се пишуе ваќе? :cool:
:pos::pos:
Што ти е бе мрднат? :pos: Ако сакаш и адреса ќе ти оставам, дојди, симни се од високото ќе поправиме муабет.

Сампдорија го чисти теренот со Верона, кој и натаму ќе останат единствен тим без победа во првенството.

Dokolku ne svrzat nekolku natprevari bez poraz so 1-2 pobedi mn lesno mozat da ispadnat ...A nemaat losh sostav Verona !!

Немаат лош состав, ама тактиката им е смрт... 3-5-2 играат ...
Со кои играчи само ја играат оваа формација :)

За кој кур се судиите позади гол бе, ебате мрсулите, ни п од пенал за Милан.

Абе размислував, од кога го банираа УФО од темава Интер влезе во лоша серија. Дај вратете го инаку не дебатирам више!

JAS POVEKJE NE DEBATIRAM ZATOA STO ADMIN SE AMATERI...

Абе размислував, од кога го банираа УФО од темава Интер влезе во лоша серија. Дај вратете го инаку не дебатирам више!

JAS POVEKJE NE DEBATIRAM ZATOA STO ADMIN SE AMATERI...
Не е Интер во лоша серија, бод по бод :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom