Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
јас толерирам дијалекти али струмичкиот е врх врха
на факултет имав двајца колеги од струмица, онака дечките глумеа фраерчиња со кожни палта фармерките ПРЕзалепени фризури брадички билдери некој џорџ мајкл стил башка и убави деца беа... али кога ќе отвореа уста џабе беше се одма фељ ме фаќаше :icon_mrgr:

Виола бе!!! Што направи!!! Го заеба впечатокот за Серија А повторно како и првото коло. А што убаво ќе си завршеше колото без пораз на Таљаните. Сепак мислам дека Фиоре ќе се избутка некако до второ ако не и прво место во групава.

Рома, Рома, Рома!!!

јас толерирам дијалекти али струмичкиот е врх врха
на факултет имав двајца колеги од струмица, онака дечките глумеа фраерчиња со кожни палта фармерките ПРЕзалепени фризури брадички билдери некој џорџ мајкл стил башка и убави деца беа... али кога ќе отвореа уста џабе беше се одма фељ ме фаќаше :icon_mrgr:
Гевгелиски !!!! Додека детектирав што сакаше да каже , зјапав вџашен .

браво за лацио стварно добро тимче имаат е сеа имаа и среќа у прво полувреме две стативи имаа роземборг и пенал промашија али како и да е мислам дека лацио заедно со наполи ќе газат у лига европа

ROMA ROMA ROMA

Не ја заборавај и дуплата статива на Лацио, кога Хут ја погоди, а исто и Маури од одбиената топка. На крај пеналот немаше да влијае врз конечниот исход, али браво за Бериша што го фати, тоа ќе му влијае позитивно на самодовербата.

ROMA ROMA MERDA

Не ја заборавај и дуплата статива на Лацио, кога Хут ја погоди, а исто и Маури од одбиената топка. На крај пеналот немаше да влијае врз конечниот исход, али браво за Бериша што го фати, тоа ќе му влијае позитивно на самодовербата.

ROMA ROMA MERDA

Зашо си безобразен со копирањето на потписот на Уништувач :):)

Бар пиши Оооох Ноооо ...понеприметно е

Болоња конечно победи, а Дестро не е стрелец :) ... Ваков пад на форма немаше ни Ахмед Мидо

Интер 5 шутеви кон противничкиот гол, ниту еден во голманот... и на крај пак ќе тепаат мамето нивно гзларско :coffee:

Интер 5 шутеви кон противничкиот гол, ниту еден во голманот... и на крај пак ќе тепаат мамето нивно гзларско :coffee:

Уста лоповска погана :icon_lol:

Еве зашто се натегаа цело лето за Перо, меси гомна да јаде

Сисајте хејтери

#кондомија #волфсбург #резерва #бјабјани #хехе #јадранскимеси

gila.jpg

Престрого за директен црвен..

Гуарин и контрата :facepalm: можеше 1-2 да биде ...

ROMA ROMA ROMA

Секако титулата и е освоена, што е важно дали е заслужен црвениот картон :coffee:

MERDA MERDA MERDA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom