C
Castiel
Гостин
Oдлична споредба, од табела со завршено првество со табела што нема ни 1/3 од првенството готово.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oдлична споредба, од табела со завршено првество со табела што нема ни 1/3 од првенството готово.
Гевгелиски !!!! Додека детектирав што сакаше да каже , зјапав вџашен .јас толерирам дијалекти али струмичкиот е врх врха
на факултет имав двајца колеги од струмица, онака дечките глумеа фраерчиња со кожни палта фармерките ПРЕзалепени фризури брадички билдери некој џорџ мајкл стил башка и убави деца беа... али кога ќе отвореа уста џабе беше се одма фељ ме фаќаше![]()
браво за лацио стварно добро тимче имаат е сеа имаа и среќа у прво полувреме две стативи имаа роземборг и пенал промашија али како и да е мислам дека лацио заедно со наполи ќе газат у лига европа
ROMA ROMA ROMA
Не ја заборавај и дуплата статива на Лацио, кога Хут ја погоди, а исто и Маури од одбиената топка. На крај пеналот немаше да влијае врз конечниот исход, али браво за Бериша што го фати, тоа ќе му влијае позитивно на самодовербата.
ROMA ROMA MERDA
Интер 5 шутеви кон противничкиот гол, ниту еден во голманот... и на крај пак ќе тепаат мамето нивно гзларско![]()