Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па го напраивте Интер како славчо георгиевски тупан и тони мицевски да му се главни играчи куров ми!Од каде жити господ фиорентина пред интер,поготово годинава?Да ја добиевме утакмицата завчера,главни фаворити ке не сметавте,сеа најслаби у лига сме...
Бог да чува

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

можда јер завршуваат 5 години по ред пре интер?
или годинава со кондомија кој носи на грб 5 играчи и дава гол и челичниот јоветич кој не се повредува уоптше, миранда и мурило најдобрите дефанзивци после видич у серие а интер конечно се подобри од фиорентина?

можда јер завршуваат 5 години по ред пре интер?
или годинава со кондомија кој носи на грб 5 играчи и дава гол и челичниот јоветич кој не се повредува уоптше, миранда и мурило најдобрите дефанзивци после видич у серие а интер конечно се подобри од фиорентина?
Ај ти јувенташка варијанто на уфо жити господ олабави ме!Ај зашто ќе те пријавам за провокација [emoji6]

Исто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинава
си не помешал со Удинезе,Наполи,Сампдорија ...
од кога ја пратам Виола никад се нема избламирано у ЛШ и нема испаднато у квалификации,не сме играле којзнае колку али не сме се срамотеле ко што мислиш ти

Исто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинава

Па Интер што го личи за ЛШ со Манчо, Ранко, Перо, Кондо и напалено џуџе (медел) шо да ти кажувам. :) И од самата појава на играчите на Интер натпреварот е добиен.[DOUBLEPOST=1443551284][/DOUBLEPOST]
Ај ти јувенташка варијанто на уфо жити господ олабави ме!Ај зашто ќе те пријавам за провокација [emoji6]

Нигерот е овој :)

Па Интер што го личи за ЛШ со Манчо, Ранко, Перо, Кондо и напалено џуџе (медел) шо да ти кажувам. :) И од самата појава на играчите на Интер натпреварот е добиен.[DOUBLEPOST=1443551284][/DOUBLEPOST]

Напаленото џуџе за вашата одбрана е Де Роси. :D

Не ме цитирај денеска,лош ден е !
Хехехехххе

а кој е овој младенович?

Ццц, тим од 15 место ќе треба да ја брани честа на Италија... (Читај потпис :icon_mrgr: )

Рома резил. Срамота е 3-0 од Бате за едно полувреме. Ако не се извадат со чудо мора да има последици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom