Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е немој не ме радуј?
Mуабетот дека виолетовите биле кандидат за ЛШ е циркузот у твојот пост.Инаку немам ништо против,напротив симпатичен тим ми е Фиорентина ама ако го тепале Интер (кој буквално не знаеше кај тера) не значи дека одма у лш претенденти треба да ги ставаме ;).

Mуабетот дека виолетовите биле кандидат за ЛШ е циркузот у твојот пост.Инаку немам ништо против,напротив симпатичен тим ми е Фиорентина ама ако го тепале Интер (кој буквално не знаеше кај тера) не значи дека одма у лш претенденти треба да ги ставаме ;).
Не го кажувам тоа пошто го тепаа Интер, го кажувам тоа пошто ми се свиѓа како играат, и пошто се тим. А како тоа е Интер кандидат за ЛШ, а Фиорентина не?

Не го кажувам тоа пошто го тепаа Интер, го кажувам тоа пошто ми се свиѓа како играат, и пошто се тим. А како тоа е Интер кандидат за ЛШ, а Фиорентина не?
Исто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинава

Исто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинава
Што мешаш баби и жаби, Интер стално пред Рома у ЛШ, а правиме муабет за кој ќе биде топ три у Сериа А... Нека се квалификува Интер првин у ЛШ, па после ќе бистриме дали подобро ќе се претстави или не

Што мешаш баби и жаби, Интер стално пред Рома у ЛШ, а правиме муабет за кој ќе биде топ три у Сериа А... Нека се квалификува Интер првин у ЛШ, па после ќе бистриме дали подобро ќе се претстави или не
Па го напраивте Интер како славчо георгиевски тупан и тони мицевски да му се главни играчи куров ми!Од каде жити господ фиорентина пред интер,поготово годинава?Да ја добиевме утакмицата завчера,главни фаворити ке не сметавте,сеа најслаби у лига сме...
Бог да чува

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Јуве, Интер и Милан по пауза од 21 година повторно сите сложено и братски изгубија во едно коло... последен пат сите три екипи да изгубат се случило во 1994 година и тоа на мечевите

Интер - Бари
Милан - Падова
Јуве - Фоџа

:LOL:

Јуве, Интер и Милан по пауза од 21 година повторно сите сложено и братски изгубија во едно коло... последен пат сите три екипи да изгубат се случило во 1994 година и тоа на мечевите

Интер - Бари
Милан - Падова
Јуве - Фоџа

И тоа дома. Сигурно убава пара лапнал некој :D

Интер - Бари
Милан - Падова
Јуве - Фоџа

Тоа е тој Јувентус дами и господа, од Фоџа изгубил. :pos:
Кој си бе ти Фоџа екипа? Како може Фоџа да се викате? Како може да постои такво нешто, Фоџа? Кој го измислил овој збор Фоџа?
Брат ти што си по професија? Фудбалер пер. Еј да?Кај играш бе да си ебеш векот? У Фоџа бе брат, лев бек сум викендов ги тепавме Јувентус. :pos:
Изгуби ми се Фоџа. ФК. Фоџа. :D Ни нашиве браќа не можат да смислат по мртво име за екипа од Фоџа. Фљамуртари е Реал Мадрид за Фоџа. :pos:
Фоџа чао. :ROFLMAO:

Фоџа тимот во кој Зденек Земан има статус на божество. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom