- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.930
Што е немој не ме радуј?Без паламудење ова со фиорентина ти е немој не ме радуј!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е немој не ме радуј?Без паламудење ова со фиорентина ти е немој не ме радуј!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
АнЏелоти... Оккккккккккккккккккккк![]()
Mуабетот дека виолетовите биле кандидат за ЛШ е циркузот у твојот пост.Инаку немам ништо против,напротив симпатичен тим ми е Фиорентина ама ако го тепале Интер (кој буквално не знаеше кај тера) не значи дека одма у лш претенденти треба да ги ставамеШто е немој не ме радуј?
Не го кажувам тоа пошто го тепаа Интер, го кажувам тоа пошто ми се свиѓа како играат, и пошто се тим. А како тоа е Интер кандидат за ЛШ, а Фиорентина не?Mуабетот дека виолетовите биле кандидат за ЛШ е циркузот у твојот пост.Инаку немам ништо против,напротив симпатичен тим ми е Фиорентина ама ако го тепале Интер (кој буквално не знаеше кај тера) не значи дека одма у лш претенденти треба да ги ставаме.
Исто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинаваНе го кажувам тоа пошто го тепаа Интер, го кажувам тоа пошто ми се свиѓа како играат, и пошто се тим. А како тоа е Интер кандидат за ЛШ, а Фиорентина не?
Што мешаш баби и жаби, Интер стално пред Рома у ЛШ, а правиме муабет за кој ќе биде топ три у Сериа А... Нека се квалификува Интер првин у ЛШ, па после ќе бистриме дали подобро ќе се претстави или неИсто како што Интер стално пред Рома у лш.Едноставно некои тимови не ги ни личи да играат лш.,и да отидат само ремет и блам ке изедат!Нешто како Лацио годинава
Па го напраивте Интер како славчо георгиевски тупан и тони мицевски да му се главни играчи куров ми!Од каде жити господ фиорентина пред интер,поготово годинава?Да ја добиевме утакмицата завчера,главни фаворити ке не сметавте,сеа најслаби у лига сме...Што мешаш баби и жаби, Интер стално пред Рома у ЛШ, а правиме муабет за кој ќе биде топ три у Сериа А... Нека се квалификува Интер првин у ЛШ, па после ќе бистриме дали подобро ќе се претстави или не
Јуве, Интер и Милан по пауза од 21 година повторно сите сложено и братски изгубија во едно коло... последен пат сите три екипи да изгубат се случило во 1994 година и тоа на мечевите
Интер - Бари
Милан - Падова
Јуве - Фоџа
![]()
Тоа е тој Јувентус дами и господа, од Фоџа изгубил.Јуве, Интер и Милан по пауза од 21 година повторно сите сложено и братски изгубија во едно коло... последен пат сите три екипи да изгубат се случило во 1994 година и тоа на мечевите
Интер - Бари
Милан - Падова
Јуве - Фоџа
![]()
Сепак, Фоџа >>> Пеџа.Ама си смешен, чир ми пукна.
Ама си смешен, чир ми пукна.