Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.975
- Поени од реакции
- 8.895
проба да се насмеам, и да продолжам да додадам нешто на наша сметка,ама неможамИли во најмала рака, со курот в рака![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
проба да се насмеам, и да продолжам да додадам нешто на наша сметка,ама неможамИли во најмала рака, со курот в рака![]()
Јас немам ништо против реметот, поготово сега кога сме заслужиле. Али па јувенташ да сугерира некој да се стави на игноре, тоа ако ништо друго е лицемерие кога до вчера кукавте за уфото и неговите "глупи" предвидувања.
Инаку терајте ремет, ве боли кур, следната пак ќе киксирате, важно го реметите Интер, и не е важно што и после овој пораз имате 10 бода помалку и сте мизерија невидено.
Ви кажувам вака, бидејќи вие сте најгласни на темава. тоа миланезите некако многу резервирано не реметат вие па ептен се опуштивте, се гледа дека не биле малце 5 кола да чекате.
пс. Инаку што е најтрагично целиот ваш ремет, се базира на тоа Интер = Шампион, ако малце сте не прочитале(фановите) ќе видете дека токму ние сме тие кои не веруваат на Скудето ова година, туку се надеваме на место кое води во ЛШ.
Па и Соса не е ништо поарен, до вчера местеше натпревари во Швицарска (@Џони Вајсмилер нека ви каже колку местачки клуб е Базел), сега доаѓа среде Меаца и го резили Манчини.
Уффф Интер каков распоред го очекува:
Самп гости
Јуве дома
Палермо гости
Болоња гости
Рома дома
Торино гости....
Имаат предиспозиции за да пак да врзат некоја серија. Еве вчера натпреварот како увертира...
Излегоа сите експертите на виделина, добро е, се гледа дека тука некаде сте.
слободно провери и мислења и пред да почне сезонава и кога почна првите кола... тука будали не праевте после 3 срекни победи ко да веке сте освоиле
Ти за кој навиваш иначе?
Пошто ако си за Јуве сезонава најмалце треба да збориш - 5 бода од 6 кола -
Сампдорија ќе ја тепаме
Јуве ќе не степа
Палермо не знам, пресла
Рома се поочајни од нас, ама ќе не степаат
Болоња ќе го пушиме 0-0
Торино ќе не степа или 0-0
да бе и после у мај да ми речеш,... еее кај беше кога имафте 5 бода од 6 кола сега ти текна кога освоивте да збориш,
Matias Vecino е детево,уругваец е и платен беше мислам 2-3 мил (може и помалце)Често ве читам и имногу сте ми интересниСекоја чест за Виола такви тимови ме воодушевуваат исто како Виљареал и Атл.Мадрид во Шпански иако последниве не ги сакам. Ако еден Интер кои сношти изгуби 1-4 може да сонува за титула зашто не и Виола да има бар мали амбиции за тоа. Виола во последниве години е многу солиден тим и каде каде пред некои по моќни финансиски клубови во Италија и тоа со многу малери, мислам на повредите. Незнам како има се вика тоа детето сношти што им играше 8 носи првпат го гледам ама затоа беше насекаде трчаше ораше копаше по терен крадеше топки. Тој еве да погледнеш ако е платен повеќе од 3-4 милиона а сепак изигра на ниво и од пола тим на Интер повеќе. Истото и за Бадељ го мислам. Браво Виола е за секоја пофалба а не верувам дека потрошиле повеќе од 20-25 милиони летово