Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Пред утакмицава ко пиченце нескинато си чутеше, сега најде да ме цитираш. :цицки: То е јебига, го зареков... :cenzura: :ROFLMAO:

Ако,, еден ваков ладен туш убо ќе им дојде на нашиве, да знаат дека секоја утакмица неможат на среќа да победуват. :sramezliv:

Прашање на време беше пособено со онаква игра ма да има време. Како и да е оваа година Серија А ќе биди каша попара :D

Сега второ нека ја засилат одбранава, за да не ја сјебаат гол-разликава. Ау колку ми е криво што не ќе можам да го гледам другово јоој.... жао ми е рагаци морам на посо :(

Без Муриљо и Миранда против нас, фино, фино.
Само едно коло паузира Миранда. Патем и со него и без него дали играат ми е гајле. Овие се греој орашањето е дали нашите ќе бидат бетер.

Ретко глупа сорта на луѓе - Миранда. Не мислам на Миранда Кер :icon_lol:

Пред утакмицава ко пиченце нескинато си чутеше, сега најде да ме цитираш. :цицки: То е јебига, го зареков... :cenzura: :ROFLMAO:

Чекав да направи глупост Ханда, па да те цитирам :cool:... голови паднати на негова душа има со лопата да ги ринеш. Требаше ти Стефан Коби да си го слушаш.

П.С. Еве ја вистинската сила на Интер... 1-0 со Карпи, Аталанта, Курци, Палци... и еве дојде појак тим, за 20 минути го треснаа од земја.

hqdefault.jpg

:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom