Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Офсајд беше Тоти ама кој к.. и така 12 место сме.

12004978_10205417214293481_5222672078954169255_n.jpg

Моментално оваа се појави, и ако е релевантна, тогаш можно е и нуркачи да го бараат Тоти :D
И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.

Офсајд беше Тоти ама кој к.. и така 12 место сме.

Ало, секако дека не сте битни, заради комшиите пишувам... :)[DOUBLEPOST=1442757785][/DOUBLEPOST]
И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.

Не изгубена, туку поклонета од голманот... Ептен глупа грешка...

И нај Јувентус голот беше од чист офсајд... Играчот исто што доби втор жолт, првиот беше смешен

И нај Јувентус голот беше од чист офсајд... Играчот исто што доби втор жолт, првиот беше смешен

Џабе им е, не може никој да ве сопре.

Уште го нема во продажба, ваљда наскоро ќе биде. Ја го меркав тој со светлоплав орел, ама сега кога излезе овој скроз црниов се подзамислив малце. :D Иначе скапичко испаѓа да се нарача преку нет. 80 евра дресот и 35 евра за шипинг, вкупно 115 евра :place: Многу поефтина варијанта е некој што го знаеш ако иде за Рим да му дадеш пари да ти земе. Ја кога бев последен пат во Рим во 2011 си земав дрес. Сега еден што го знам ќе иде за месец дена, ама па страв ми е он да ми зима пошто не сум сигурен за величината. Овие од Макрон се потесни од тие што ги правеше Пума.

Јас планирам да одам во Рим за време на дербито,уште од сега преговарам со другари за одење,па еден викенд може да се утепа за следење текма и шетање низ Рим.Ќе си го купам дресот и ќе го испробам,пошо и тоа што викаш да не се заебам со големината ако го порачам преку нет,па да си ебам векот после,џабе фрлени пари да не испадне.[DOUBLEPOST=1442759202][/DOUBLEPOST]
Јуве води, и нема никој да јаде гоВна

:kafence:

и Интер тепаше против директниот конкурент за титулата,па не се фалиме :p

Пред пола сат беше пеналот, куртон еден.

Пер, ај смени го експлорерот, касниш ептен.

Тоа е тоа газење во права смисла на зборот, гол од офсајд, не заслужен црвен и глуп пенал. Се вратија Јувентус:pos:

Сега и Јувентус има 4 од 4...

Тоа е тоа газење во права смисла на зборот, гол од офсајд, не заслужен црвен и глуп пенал. Се вратија Јувентус:pos:

Сега и Јувентус има 4 од 4...
уфо лепак те отсликува името.се залепи за јуве мадинава балони ни ги направи.да ти дадат од кајгана топуфче да ни ги издишиш редно е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom