Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дур е виолинистот тренер, Рома не гледа скудето.Прашање е со идиотов дали ќе сме у топ 3.

зошто бе,па Џеко,Салах,Ванкер,Рудигер...а заборавив бе,ако тренерот не ги склопи коцките,нема победи и титули.

Арно се збореше дека Руди го нема она во него,она шампионското.Да склопи екипа за високи дострели.
Штом уште во 4 коло губите бодови,барајте си нов тренер со време

зошто бе,па Џеко,Салах,Ванкер,Рудигер...а заборавив бе,ако тренерот не ги склопи коцките,нема победи и титули.

Арно се збореше дека Руди го нема она во него,она шампионското.Да склопи екипа за високи дострели.
Штом уште во 4 коло губите бодови,барајте си нов тренер со време
Точно, но не играт имињата, туку се игра на терен.Денес на клупа го става Џеко, зошто само тој знае.Тотално погрешна 11 извадена на терен, поставеност на игра да не зборам.
Да ја има оваа екипа Спалети, ќе се прошета низ Серија А.Се надевам дур е време ќе се свести управата, бидејќи и така поради логото и поделбата на Curva Sud не се баш многу популарни во Рим.

Дур е виолинистот тренер, Рома не гледа скудето.Прашање е со идиотов дали ќе сме у топ 3.
Што се деси, де опиши го малку натпреварот. Јас пак баш сезонава очекувам од Рома нешто повеќе.

Ја разбирам тролање и заебавање,али ова што го праи Уфото е равно на идиотизам.Сигурно има некој стручен израз во психологијата за ова однесување на Уфо.

Ја разбирам тролање и заебавање,али ова што го праи Уфото е равно на идиотизам.Сигурно има некој стручен израз во психологијата за ова однесување на Уфо.
Имате опција Игнорирај, јас одамна го средив. :toe:

Што се деси, де опиши го малку натпреварот. Јас пак баш сезонава очекувам од Рома нешто повеќе.
За почеток погледни прва 11 со која излезе Рома.Сите играчи кои ја носеа играта на Рома против Барса на клупа.На клупа Флоро,Дигне,Фалке и Џеко.Тотално променети одбрана и напад од темел.И тоа одма се осеќа, одбраната имаше таква промаја, да беше голем клуб место Сасуоло 4 без мака гола ќе ни дадеше.Напад цело време преку крило да се форсира топка нафрлена у 16 метри, а таму кој ќе ти игра.Што повеќе да зборам за идиотот, за да ти објаснам како денес лично тој и никој друг ја испосера цела утакмица.
Маикон го форсира а изигра како играч од македонска прва лига, ајде за Де Сантис не му зимам кривица, се повреди Шчесни, иако јас у секој случај пред жабарот ќе го играм Лобонт, кој е многу постабилен голман.Како и да е ако не си отиде на време Руди, скудето ние не гледаме.

Сасуоло не можеме да го добиеме на олимпико трета сезона!
Е тоа е проклетство! :tapp:
Чути,ние само од Берарди примаме по 3-4 комада :D #milanfan

И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.

голманот ја избаци напред и директно удри во некој од играчите на рома и ја додаде до тоти, и коментаторот спомна оти е офсајд, ама не покажаа асална снимка.

Да бе да не беа судиите сигурно Џенова ќе не згазеше ебаве Лузерите...
Јас сеуште се чудам како Мело не доби жолт денеска.. И како Паласио 20 минути скокаше на секоја топка и добиваше фаул од кој што можеби 2,3 требаше да бидат досудени :свиркам:

Не е дека Јувентус не беа во форма, судиите не беа во форма, од таму тие киксови на стартот.
Богами и тоа во каква форма влегоа судиите, не знам дали го виде пеналот, смешен беше, Киелини ќе му ја откопаше ногата на играчот од Џенова. :pos:

Демек на ДеРетардентис.

12023155_10206564652508799_1431915006_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom