Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.649
- Поени од реакции
- 88.402
Јуве води, и нема никој да јаде гоВнаШто е работава бе, никого нема
Јуве води, и нема никој да јаде гоВнаШто е работава бе, никого нема
И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.
Моментално оваа се појави, и ако е релевантна, тогаш можно е и нуркачи да го бараат Тоти
Ало, секако дека не сте битни, заради комшиите пишувам... [DOUBLEPOST=1442757785][/DOUBLEPOST]Офсајд беше Тоти ама кој к.. и така 12 место сме.
Не изгубена, туку поклонета од голманот... Ептен глупа грешка...И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.
Џабе им е, не може никој да ве сопре.И нај Јувентус голот беше од чист офсајд... Играчот исто што доби втор жолт, првиот беше смешен
Како беше она ''најди друг да малтретираш''? Така да не знам зашто ме цитираш...Џабе им е, не може никој да ве сопре.
Затоа што така сакам.Како беше она ''најди друг да малтретираш''? Така да не знам зашто ме цитираш...
Уште го нема во продажба, ваљда наскоро ќе биде. Ја го меркав тој со светлоплав орел, ама сега кога излезе овој скроз црниов се подзамислив малце. Иначе скапичко испаѓа да се нарача преку нет. 80 евра дресот и 35 евра за шипинг, вкупно 115 евра Многу поефтина варијанта е некој што го знаеш ако иде за Рим да му дадеш пари да ти земе. Ја кога бев последен пат во Рим во 2011 си земав дрес. Сега еден што го знам ќе иде за месец дена, ама па страв ми е он да ми зима пошто не сум сигурен за величината. Овие од Макрон се потесни од тие што ги правеше Пума.
Јуве води, и нема никој да јаде гоВна
уфо лепак те отсликува името.се залепи за јуве мадинава балони ни ги направи.да ти дадат од кајгана топуфче да ни ги издишиш редно е.Тоа е тоа газење во права смисла на зборот, гол од офсајд, не заслужен црвен и глуп пенал. Се вратија Јувентус
Сега и Јувентус има 4 од 4...