Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Офсајд беше Тоти ама кој к.. и така 12 место сме.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360

Моментално оваа се појави, и ако е релевантна, тогаш можно е и нуркачи да го бараат Тоти :D
И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.468
Поени од реакции
14.907
Офсајд беше Тоти ама кој к.. и така 12 место сме.
Ало, секако дека не сте битни, заради комшиите пишувам... :)[DOUBLEPOST=1442757785][/DOUBLEPOST]
И да е релевантна иако е голем офсајд така на прв поглед, сепак изгледа е била некоја изгубена топка, па помошникот е во многу лоша позиција. Погледни метар ипол е поназад од последниот играч на Сасуоло. Многу лесно се греши така.
Не изгубена, туку поклонета од голманот... Ептен глупа грешка...

D

Darko_ufo

Гостин
И нај Јувентус голот беше од чист офсајд... Играчот исто што доби втор жолт, првиот беше смешен

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.468
Поени од реакции
14.907
И нај Јувентус голот беше од чист офсајд... Играчот исто што доби втор жолт, првиот беше смешен
Џабе им е, не може никој да ве сопре.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Уште го нема во продажба, ваљда наскоро ќе биде. Ја го меркав тој со светлоплав орел, ама сега кога излезе овој скроз црниов се подзамислив малце. :D Иначе скапичко испаѓа да се нарача преку нет. 80 евра дресот и 35 евра за шипинг, вкупно 115 евра :place: Многу поефтина варијанта е некој што го знаеш ако иде за Рим да му дадеш пари да ти земе. Ја кога бев последен пат во Рим во 2011 си земав дрес. Сега еден што го знам ќе иде за месец дена, ама па страв ми е он да ми зима пошто не сум сигурен за величината. Овие од Макрон се потесни од тие што ги правеше Пума.

Јас планирам да одам во Рим за време на дербито,уште од сега преговарам со другари за одење,па еден викенд може да се утепа за следење текма и шетање низ Рим.Ќе си го купам дресот и ќе го испробам,пошо и тоа што викаш да не се заебам со големината ако го порачам преку нет,па да си ебам векот после,џабе фрлени пари да не испадне.[DOUBLEPOST=1442759202][/DOUBLEPOST]
Јуве води, и нема никој да јаде гоВна

:kafence:

и Интер тепаше против директниот конкурент за титулата,па не се фалиме :p

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Пред пола сат беше пеналот, куртон еден.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Пер, ај смени го експлорерот, касниш ептен.

D

Darko_ufo

Гостин
Тоа е тоа газење во права смисла на зборот, гол од офсајд, не заслужен црвен и глуп пенал. Се вратија Јувентус:pos:

Сега и Јувентус има 4 од 4...

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Тоа е тоа газење во права смисла на зборот, гол од офсајд, не заслужен црвен и глуп пенал. Се вратија Јувентус:pos:

Сега и Јувентус има 4 од 4...
уфо лепак те отсликува името.се залепи за јуве мадинава балони ни ги направи.да ти дадат од кајгана топуфче да ни ги издишиш редно е.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Дур е виолинистот тренер, Рома не гледа скудето.Прашање е со идиотов дали ќе сме у топ 3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom