Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.549
- Поени од реакции
- 10.330
А за Рома е бе...
Исто е да симпатизираш и ебеш(сакаш) некоја девојка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за Рома е бе...
Друже, Манчини форсира пристап неадекватен за играчкиот кадар со кој располага. Мене ми нема резон да му остави на Милан толку лесно да доаѓа до зоната на удар и таму да ги чекаат, па таму да вршат пресинг и обиди да се одзима топката, ова свесно го правеа Интер и не им е прв пат.Тоа е што е.
Ау чекај малце, Интер како Барселона ми ги кажуеш па да ни "дозволуваат" гол да дадеме.
И еве, 2 чисти гола Милан промаши, плус Балотели статива погоди затоа што Интер дозволил ?
Дерби утакмица е не ме заебавај, каков е тој менталитет на противниците да им дозволувам да напаѓаат и 3-4 пати да дојдат до гол, барем ти немој со такви кладионичарски муабети...
Многу добро си одиграа напаѓачиве со оглед на тоа со каква средина има Михајлович, се проигруваа створија некоја шанса но немавме среќа. За разлика од вас, еве Перишич и Икарди беа отсечени буквално, двајцава дали направија пас еднаш еден со друг. А јоветич милан го фаулираа, му вршеа пресинг константно, пошто дечково се гледа дека е у форма, а искрено не му дозволија на црногорецов да дојде до шанса за гол, иако беше многу продорен, и доста од играта моменталниот интер се заснова на неговата добра форма ( се глеа).
Со ваква игра далеку сме од титула само што уште ни се нема потрошено среќата.
Сега нареднава ја играте со Киево на гости...![]()
Ко мајмуни на банана се палиме на 3 од 3
Дај бе опрајте се , почетничка среќа на првите 2 меча имавме, вчера мечот не го коментирам зашто ќе треба 7 страни да испишам со пцовки за пластичното фризурче на Манчини се да му ебам по список.
Каков не-тренер треба да си на 1-0 од 60та да почнеш да се повлекуваш и браниш ко да играш со ебана Барселона.
Друго, уште не ги научил измените волот - Дали пошто е глуп или Асадо кланот уште си работи во Интер - не знам
Љаич требаше и МОРАШЕ да влезе а не оноа ветрушкана Паласио што веќе не е ни за во Аргентинска 3та да игра.
Со ваква игра далеку сме од титула само што уште ни се нема потрошено среќата.
Tri od tri imate bachko, ne znam sto se bunis. Na dobar pat ste, prodolzete vaka. Igrata e tuka, zasiluvanjata top, rezultatite ke dojdat kad tad, najverojatno nikad.Само ќе пишам дека на Мело мамицата у пичка ќе му ја изнаебам и толку!
Со ништо не заслужи Интер 3 бода да однесе али се деси таа ебана глупа контра.
Победава у дерби може да ги мотивира дополнително и да влезат у некоја опасна серија али ќе видиме шо ќе биде.
Милан мора да победи следната со кој и да игра!
Tri od tri imate bachko, ne znam sto se bunis. Na dobar pat ste, prodolzete vaka. Igrata e tuka, zasiluvanjata top, rezultatite ke dojdat kad tad, najverojatno nikad.