Ѓорче 1932
тој сум...
Џонтра Волта го нема,кога му е автобусот за Дељадровце бе ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како иде бачко, нешто ново има?Sega miha koa ke gi tresne od zemja, mrtvive ke sfatat kaj im e mestoto
Напрај една и за Бака.
Како беше она, Кондомија?![]()
У пизду матер изигра, ништо не изигра он, цела средина ви беше мизерија, играа само зашто Интер тоа им го дозволи и пак ништо не направија, исто и Хонда кој до 20та минута мислев дека не е дел од теренот. Би го издвоил само Балотели денес, он внесе живост друго нула, и онаа најголема шанса што ја имаа им беше класичен поклон кој не го искористија и тоа беше све од Милан до статувата на Балотели.
Не дека ИНтер беа ваооуув, ама победија, така да џабе ке се дискутира што како нивни поединци изиграле, Монтоливо башка сака да избори репрезентативен статус и игра за Милан, беше сметан на времето за еден од идните носители на играта на Милан, а денес е само дел од сивилото и ништо повеќе.
Иначе ок, може изиграл добро ( според тебе ) со оглед дека стандардод негов за добро е доста паднат, али у секој случај ти гарантирам дека не изиграл добро за потребниот стандард на екипа ко Милан, нит па оној стандард кој му беше препишан кога дојде.
Па добро Мело е свесен дека нема памет и си го трола Балотели вака.“I don’t think it was even a foul and Balotelli made a meal of it. He can be one of the best in the world if he gets his head on straight.
Ова е изјава на никој друг, туку на Фелипе Мело.
Го дочекав и овој момент кога Мело ќе дели памет на друг..
Абе Мело е свесен дека нема памет Балотели, ама тој кога беше барем во Јуве, имаше уште помалце..Е сега ако му дошло памет во меѓувреме, незнам (тешко таа работа).. Знам дека и во Галатасарај првата полусезона правеше проблеми.Па добро Мело е свесен дека нема памет и си го трола Балотели вака.
Се степаа они уште у Јуве коа играше џганов а Балотели кај нас.
Иначе и ја мислам дека немаше фаул тука, му ја шутна топката и овој драма напраи, па Мело изеде картон и се изнервира пошто за глупост му залепи жут.
Иначе класичен војник е, тоа е тоа сељачиште што го мрази цел свет освен фановите на екипата кај што игра.