R
red.devil
Гостин
Да да, прерано е за овој. Мислев во овие неколку кола. Искрено, интересен играч ми е, и сакам да успее. Ќе видиме.Не дека него го спомна мислам дека некако прерано го рече оваАли добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, прерано е за овој. Мислев во овие неколку кола. Искрено, интересен играч ми е, и сакам да успее. Ќе видиме.Не дека него го спомна мислам дека некако прерано го рече оваАли добро.
Јас мислам воопшто за сите е прерано пособено со фактот дека уште не знајме шо формација ќе користиме, неуиграни сме и личиме на ходача катастрофа али се ќе се среди со време.Да да, прерано е за овој. Мислев во овие неколку кола. Искрено, интересен играч ми е, и сакам да успее. Ќе видиме.
Internet Explorer?Кикснале Киево а?![]()
Болдираното е муабетот во темата за ЛШ ако се сеќаваш.Јас мислам воопшто за сите е прерано пособено со фактот дека уште не знајме шо формација ќе користиме, неуиграни сме и личиме на ходача катастрофа али се ќе се среди со време.
Ма да можно е и обратно да испадни![]()
Во тоа време мислев дека ќе донесат некој АМ. Јас уште мислам дека 42м се многу за Дракслер иако има талент несоменоБолдираното е муабетот во темата за ЛШ ако се сеќаваш.
Обично, играч се познава по два три изиграни натпревари дали има кликер и јајца да се носи со позицијата и притисокот. За сите, не можам да коментирам. Ама Стураро и Падоин од играчи за ротација, повеќе не верувам дека ќе бидат нешто. Дибала, Переира (фор де сејк од ланската сезона), еве и Алекс рано е да се суди. Куардадо ќе им го вратите назад на Челзи, во тоа сум убеден. Да не се разбереме погрешно, добар играч е и ќе заврши работа во Италија, ама за посериозен пласман во ЛШ не е доволно. Знаејќи го Јувентус и за нив не е доволно.
Дракслер ќе ви беше премија, кога викав дека е реална цена со денешниов пазар, вие викавте дека се премногу пари и Марота знае. На крај дававте толку колку што бараа ама имаше некој и што го препрлати.
Не ми е поентата да исправам кривини, ама некои работи се преочигледни кога се гледа од страна.![]()
НЕ![emoji1]Идемоооооооооооооооооо да се биде или не.
НЕ![emoji1]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk