Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, прерано е за овој. Мислев во овие неколку кола. Искрено, интересен играч ми е, и сакам да успее. Ќе видиме.
Јас мислам воопшто за сите е прерано пособено со фактот дека уште не знајме шо формација ќе користиме, неуиграни сме и личиме на ходача катастрофа али се ќе се среди со време.

Ма да можно е и обратно да испадни :)

Јас мислам воопшто за сите е прерано пособено со фактот дека уште не знајме шо формација ќе користиме, неуиграни сме и личиме на ходача катастрофа али се ќе се среди со време.

Ма да можно е и обратно да испадни :)
Болдираното е муабетот во темата за ЛШ ако се сеќаваш. :)

Обично, играч се познава по два три изиграни натпревари дали има кликер и јајца да се носи со позицијата и притисокот. За сите, не можам да коментирам. Ама Стураро и Падоин од играчи за ротација, повеќе не верувам дека ќе бидат нешто. Дибала, Переира (фор де сејк од ланската сезона), еве и Алекс рано е да се суди. Куардадо ќе им го вратите назад на Челзи, во тоа сум убеден. Да не се разбереме погрешно, добар играч е и ќе заврши работа во Италија, ама за посериозен пласман во ЛШ не е доволно. Знаејќи го Јувентус и за нив не е доволно.
Дракслер ќе ви беше премија, кога викав дека е реална цена со денешниов пазар, вие викавте дека се премногу пари и Марота знае. На крај дававте толку колку што бараа ама имаше некој и што го препрлати. :toe:
Не ми е поентата да исправам кривини, ама некои работи се преочигледни кога се гледа од страна. :)

Болдираното е муабетот во темата за ЛШ ако се сеќаваш. :)

Обично, играч се познава по два три изиграни натпревари дали има кликер и јајца да се носи со позицијата и притисокот. За сите, не можам да коментирам. Ама Стураро и Падоин од играчи за ротација, повеќе не верувам дека ќе бидат нешто. Дибала, Переира (фор де сејк од ланската сезона), еве и Алекс рано е да се суди. Куардадо ќе им го вратите назад на Челзи, во тоа сум убеден. Да не се разбереме погрешно, добар играч е и ќе заврши работа во Италија, ама за посериозен пласман во ЛШ не е доволно. Знаејќи го Јувентус и за нив не е доволно.
Дракслер ќе ви беше премија, кога викав дека е реална цена со денешниов пазар, вие викавте дека се премногу пари и Марота знае. На крај дававте толку колку што бараа ама имаше некој и што го препрлати. :toe:
Не ми е поентата да исправам кривини, ама некои работи се преочигледни кога се гледа од страна. :)
Во тоа време мислев дека ќе донесат некој АМ. Јас уште мислам дека 42м се многу за Дракслер иако има талент несомено :)[DOUBLEPOST=1442166226][/DOUBLEPOST]
alessando-matri.jpg

2x

Последно уредено:
Миланско дерби во друштво на интераш и миланез... priceless :tvg:

Само уште Јуве да не стартуваше со еден бод во првите три меча :sramezliv:

Интер имаат подобар состав, ама средината им е ептен копачка, никаква креативност... Миланезиве ќе се крстат во Бака, Адријано и Лопез

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom