Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сериозни сте со вреѓањето меѓу себе? Бар пари да ви даваат или некоја корист да имавте од клубовиве, ќе ве разберев.. Ај овие пионите политички ги разбирам имаат корист, а вие?
Ми ги извади зборовите од уста ама изгледа ептен на кур ташак ја фанаа работава

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Сериозни сте со вреѓањето меѓу себе? Бар пари да ви даваат или некоја корист да имавте од клубовиве, ќе ве разберев.. Ај овие пионите политички ги разбирам имаат корист, а вие?

Јас им праќам принт скрин со превод во Ливерпул и рекоа дека добро сум се држел, ќе ми пратат беџ од клубот, како благодарност.

Најбоље моменат у темава е кога Пеја и Џонтра си редат све живо и диво, а не се лутат еден на друг за пцовките туку за тоа дали Стерлинг се правел болен или Кова ги преебал у 90+ :)

Ја од љубов ти лајкам. Ти ме зезаш. Јас па и кампања водев за тебе црнец гнасен.
ти бе море слепец еден да ти ебам тимот умрен да ти ебам, сите со 2 леви ноги од исти к*р праени. Шо мајка бараш да се мешаш, оди гледај магариња кај шо се парат.

Ти ебам комунистичкото ти ебам.

Земи го и @Клипче со тебе ви ебам умрените.

Најбоље моменат у темава е кога Пеја и Џонтра си редат све живо и диво, а не се лутат еден на друг за пцовките туку за тоа дали Стерлинг се правел болен или Кова ги преебал у 90+ :)
Пеџа и Џонтра си го имаат на ти го,дај ми го веќе подолго време.ете и Клипче го собрале,ништо чудно некој ден дa си напраат threesome in da house.ви е'ам тоа педерите,го кренав цел автобус од смеење посабајлечки

Коефициентот дека ќе го пишеш ова беше 1.05 и паѓаше. @Џони Вајсмилер, испуштивме страшен зицер денес. Добро бе у пичку материну, не примети дека се заебаваат? Приметуваш ли и дека лајкови меѓу себе си ставаат? Брееееј кога ќе се погоди некој ваков опериран од хумор да му пукне пична жила на човек.

Коефициентот дека ќе го пишеш ова беше 1.05 и паѓаше. @Џони Вајсмилер, испуштивме страшен зицер денес. Добро бе у пичку материну, не примети дека се заебаваат? Приметуваш ли и дека лајкови меѓу себе си ставаат? Брееееј кога ќе се погоди некој ваков опериран од хумор да му пукне пична жила на човек.
Само на пичка од чоек може да му пукне пична жила бе, пичко.

Се карале, жими тасе се карале. Не си ги извадија куровите од уста, клапнат кур, крив кур ваков кур таков кур.
Геј сешн од 30 стране :pos:
Џонтра ако е од село го прифатил педерлукот скопски сеа најфенси шменси дечко е кој ќе излезат на чешма у средсело навечер :icon_mrgr:

остај шо не се сериозни, него не се ни интересни ... за жал налиии :bance:

да ви го стае кочо на сите а у ќош боки да го дрка

Абе Џони на дечкото му има раскинато ради Интер па проблем ќе му било да им ебе све по списак на Пеџа и Клипче, не заебавај молим те :kafence:

Денес шетам низ архивата :icon_lol: Кова не си оди,аманет остави управата на Интер :D

Кова е закован во Милано и нема каде да мрда,дадоа ветување и нема да испаднат лешпери и несериозен клуб со смешно раководство кое си гази на дадениот збор.

јас сум спакуван за во Милано,дрон бомбата е спакувана,само чекам не дај боже да биде официјално дека Кова си оди.

ИМА ХАВУС ДА ГА ПРАВИМ !!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Колку само Кова нема да си оди,пре би си отишол Шачко.

Кова не мрда никаде бе бајо,доста се траскаш.Ветија и изјавија дека останува тука,нема да си погазат на сопствениот даден збор,би биле несериозна управа со смешни и несериозни изјави и кој стигне ќе ги шупка.
Не знам што се потресувате околу Кова,знаат во управата многу добро што би се случило ако се продаде Кова и какви последици би имало по нив ако се случи тоа.
За Кова видовме сите за колку кратко време се дигнаа сите навивачи и направија петиција за да остане,не верувам дека ќе се осмелат да направат нешто што не треба,ќе им се случи потоп,па тогаш ни Меси да го донесат нема да ги спаси.

Фасоне денеска со изјава дека Кова не оди никаде.Изгледа се освестија,не сакаат пак веспи да летаат од Меаца.
Виделе и дека петицијата за да остане Кова покрената од Курва Норд била се помасовна.

Кова ако си иде,дрон бомбата е спремна да полета од Ѓорче кон Милано,сфе ќе им ебам.

Само да не се шитне Кова,ќе им испратам дрон-бомба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom