Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
фелипе мело како деструктивен играч губи глава, игра со желба и страст и што прави? се глупира добива црвени секој 2 меч... Нема врстка тоа дека за јак дефанзивец да си мораш да имаш картони.. Јак дефанзивец според мене е тој што перфектно ја чита играта, знае да се постави и да расчистува топки и да пресекува топки во клучни моменти, настрана што треба да биде физички јак и со глава да игра солидно...
Добро па и ти сега, се фати за Мело најголемиот пациент. Земи го Јаја Туре, години наназад најдобар везњак, па прави сигурно повеќе фаули и добива жолти прилично често.
Нормално дека стои тоа дека мора да е физички спремен, да чита игра итн, не реков дека МОРА да има картони, туку дека и тоа ми е еден показател за да биде "куче" во одбрана.

12963697_710867552349130_1699786861923324256_n.jpg

Зезнат распоред имаат Интер до крај, ќе биде интересно...
Ej aj ako sakas za juve i napoli pstiraj vakva tabela, epten e interesna..

12963697_710867552349130_1699786861923324256_n.jpg

Зезнат распоред имаат Интер до крај, ќе биде интересно...

Ако во ѕвездичките е манифестирана тежината на противникот во однос на екипата, тогаш може да се заклучи следново:
Лацио за Интер е исто тежок натпревар како Палермо и Удинезе за Виола, односно Болоња, Верона и Карпи за Милан.:pos:

Последно уредено:
Готово е со него, од утре Броки :icon_mrgr:

Има фаца сеа, за разлика од коа беше играч :boksix:
2829CC4D00000578-0-image-a-33_1430389131203.jpg

како и да е и овој брзо ќе летне :angel:
Ќељајцана и педофилон ко шо тргнале иста судбина ко Палермо ќе ги најт:icon_mrgr:
Миха извлече максимум, али ето глеј шо му прает последниве 4-5 сезони на клубов, абе ојдена работа.

Ако во ѕвездичките е манифестирана тежината на противникот во однос на екипата, тогаш може да се заклучи следново:
Лацио за Интер е исто тежок натпревар како Палермо и Удинезе за Виола, односно Болоња, Верона и Карпи за Милан.:pos:
Тешки :( Вас ви беа лесни Болоња и Верона, а само по бод од двата натпревари. :icon_lol:

Сега со распоредов Милан може многу веројатно да победи барем 4 од последниве 6 натпревари, и ќе речат браво Броки ти си новиот Саки, и наредната сезона упропастена уште не почната.
4 од од 6 меча Милан реално е да ги добие до крај па макар и Сладоледџија им бил тренер, али ај баш ме интересира што ќе се деси на лето

Ja neznam so se cudat nekoj so onja Zamparini...Aj ludak e ama ovja po ludaci se sto mu prifacaat kako treneri :facepalm:

Ja neznam so se cudat nekoj so onja Zamparini...Aj ludak e ama ovja po ludaci se sto mu prifacaat kako treneri :facepalm:
Сад су скупе паре, сад је оскудација.

Не добиват плата откако ќе ги отпуштат од Палермо :) Не е ова Интер и Рома ебате :P

12993357_1133926123346718_8610481183484367584_n.jpg

Никогаш нема да заборам како дури умираше пробваше да стани не се предаде туку се бореше до крај пробваше да се испрај...

:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom