Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
12802866_10207366599856417_5044125675275784001_n.jpg

У статистикава влагаат нормални 90, или и оние +1, 2, 3..... од судиско надополнување?
Ако се бројат сите, теоретски веќе во наредниот меч, Буфон може и рекорд да постави, колку негов, толку и на оние пред него на теренот.

Па добро си има посебна тема за смешни слики.

Барем @Peja989 така викаше. А слушам власт бил нешто овде.
Треба жирито да олучи дали е за во смешни слики. Мене искрено ми делува како многу емоционален момент. :D

Треба жирито да олучи дали е за во смешни слики. Мене искрено ми делува како многу емоционален момент. :D
Па не може да се контролираат некои работи сега, разберете и вие :D

Па добро си има посебна тема за смешни слики.

Барем @Peja989 така викаше. А слушам власт бил нешто овде.
Бев власт, сега паѓам брат, немам поддршка. Сељандури ко Џонтра, Стек и Клип почнаа да ми се курчат, ми бегаат од руки, неам сила да ги држам.

Иначе, тоа е за ПЛ. Тука Син викаше дека не сака такви „правила“, така да, не се важиТ.

Бев власт, сега паѓам брат, немам поддршка. Сељандури ко Џонтра, Стек и Клип почнаа да ми се курчат, ми бегаат од руки, неам сила да ги држам.

Иначе, тоа е за ПЛ. Тука Син викаше дека не сака такви „правила“, така да, не се важиТ.
Нема веза вечер Интер ќе заебе ќе си имаме материјал за заебавање, ќе им ја дупнеме главата на оние двајцата :pos:

А од Клипче може веднаш да почнеш, жалните се надеваа на ЛШ, сега големиот Сасуоло им е конкурент за место во ЛЕ:kafence:

10 бода бега рома (ради подобрата гол разлика) на 10 кола до крајот јас сепак мислам дека е голем залак за Миланезите..

За воља на вистината ....на место е коментаров:ROFLMAO:

Evra on Sky
"I hope that those who criticize the Serie A, come to play here. If you aren't good tactically, you can't play in Serie A. I'm still learning new things because of Serie A. Premier League is a show, it's like two boxers against each other."

BREAKING: Sky Italia reports that Sinisa Mihajlovic has decided to leave Milan at the end of the season. Sky's Alessandro Alciato says that Mihajlovic's decision is mainly due to Berlusconi's constant interference in his work.

Отиде Михајловиќ... да беше во прашање некој друг медиум, ќе ја земевме оваа вест со резерва, ама Скај Италија се едни од пореномираните медиуми на Апенините.
Се шпекулира дека Синиша наредната сезона ќе оди во Лацио на местото на Пиоли, додека за Милан сеуште не се знае кој ќе седне на жешкото столче.
П.С. Шо кур му е на Берлускони? Да не сака со тој тим, Серија А и ЛШ да освојува? :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom