Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
Не бе стварно не сте у ред.

Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
Како може бе Анелка и Естигарибија во феил трансфери да се вбројуваат? Кој очекуваше нешто од тие играчи? Анелка во Јуве имаше се на се два настапи, два. Беа донесени само за да пополнат место, ништо повеќе. Бендтнер не ни беше трансфер воопшто, на позајмица беше доведен.

Феил транфери на Марота во Јуве му се Мартинез, Красич, Мота, Исла, Хернанес, Елиа и може уште некој што не ми текнува. Играчи како Лусио, Анелка не може во феил да се вбројат, едноставно никој ништо не очекуваше од нив и не беа воопшто плаќани.

Јавно се извинувам вака што оцрнив бивши играчи на најголемиот, најдобриот тим у историјата на фудбалот, доведени од апсолутниот господ бог, пророк и далај лама Марота.

Ко тој вашиот, Кондогбија флоп над флоповите... Бертолачи не ги оправда парите ама не е флоп. :D

Ко тој вашиот, Кондогбија флоп над флоповите... Бертолачи не ги оправда парите ама не е флоп. :D
Едно е да платиш 35м а друго 1м, од Кондогбиа сите очекуваа да биде лидер, а Ести беше земен за ротација.

Без разлика дали дошле без пари или за 1 мил пак му се бројат како реализирани трансфери. Или му ги броите, само оние играчи кои успеаа? :D

Го купи Видал во период, кога не беа толку напумпани цените. Ај сега за сума помала од 15 мил евра нека купи таков играч од клуб од Германија. Тогаш и Ибра беше шитнат, за 25 мил евра на 5 рати.
Не заебавај Видал го купивме 2011 не 2006 сеа и ти. Не е работата дали ги бројме успешните, Естигарибиа за сумата која беше платен (патем не беше купен туку на позајмица за 1мил) си ја одигра улогата негова.[DOUBLEPOST=1455833400][/DOUBLEPOST]
Читај убо жити се оти овие месеци некако не дочитваш како треба и одвај чекаш прилика гледам на Јувенташ да се нафрлиш ко пума на газела ебате, не глумила лудила поарен постер си од ова.

Естигарибиа беше на позајмица 1мил платена и си одигра барем според мене доволно солидно во поглед на парите. Анелка беше слободен трансфер и беше 5ти (читај 5ти напаѓач) додека Бендтнер беше 4ти напаѓач на позајмица. Како можи тоа да биди феил жити се?[DOUBLEPOST=1455833480][/DOUBLEPOST]
35м е исто ко 1? :) Не заебавај

Бертолачи не беше купен 1 милион. :cautious:

Не ме сфативте.
Сакав да му кажам на јамеу дека и они имаа еден таков у фан клуб со изјавата за Кондогбија и Бертолачи.

Иначе трансфер си е трансфер, што има врска колку и дали е платен воопшто ако ништо не изиграл.

Значи и Видиќ не беше феил кај нас пошто беше без пари земен. :icon_lol:

Каков Видич бе дечко, Торес е правиот трансфер на децениja. Тука негде со Подолски.

Не се феил точно е, затоа за Видиќ курот ни го подувавте да ви ебам тоа вошките. :D

Не ме сфативте.
Сакав да му кажам на јамеу дека и они имаа еден таков у фан клуб со изјавата за Кондогбија и Бертолачи.

Иначе трансфер си е трансфер, што има врска колку и дали е платен воопшто ако ништо не изиграл.

За Ести велев јас дека е 1м не Бертолачи :)

Не ме сфативте.

Брат од Видич вие чекавте одлично да игра, :drk: кога дојде не се прави сега наудрен. Ај кажи ми кој јувенташ очекувал од Анелка, Естигарибија и Бендтнер да направи нешто повеќе од тоа да седи на клупа и да влегува некогаш по потреба кога нема друго чаре?

И како жити бога нема врска колку е платен играчот? Па да го земавте Кондогбија без пари никој збор немаше да каже на темава, а не да ве дотепаат со Кондомија и ебавање до даска. Еве да не успееше Погба во Јуве ќе беше ли некој свесен за тоа или пак Барзаљи земен за 300 000 евра? А од друга страна за Бонучи се плати 15 милиони и пред се затоа беше (а и уште е) на пик од доста луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom