Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Хехех незнам каде со го прочитал ова?! Стварно не знам, а и логика ми нема малце. Али како и да е, проблемот на Фиорентина е што нема доволен ростер на играчи. Поточно на секој дел од теренот им фали по еден играч за ротација и малку да земат здив. Во одбрана буквално нема кој да ја замени тројката, во средина има, тоа е Суарез али засега многу слабо му оди, неможе да се адаптира па така Соуза не ни смета на него. Во напад Роси никако неможе да се врати ни приближно од онаа стара форма. Душа немаат, евидентно е тоа. Плус додај на сето ова неколку ситни повреди и тоа е тоа. АДВ најави вчера 3 квалитетни засилувања па ќе видиме што ќе биде.
http://www.football-italia.net/77335/sousa-viola-got-message

“My colleagues in Serie A are all very smart and know how to shut us down now. We are trying to find a few tactical variations, although that will take time.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Ајде, ајде нека ги притиснат и медиумите да се раштракаат малку повеќе :icon_lol:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Не се релевантни?
F.C. Internazionale issues statement to deny rumours which began circulating today

MILAN - Inter are top of the table and just lost one game yesterday. Some perfectly normal dressing-room situations have been blown out of proportion this evening and made out to be events that never actually took place.

As Roberto Mancini said via his Twitter account, "People shouldn't be making up alleged or rumoured splits or fallings-out within the team. The lads have been fantastic up until now and we're still top of the league."

http://www.inter.it/en/news/50441

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
F.C. Internazionale issues statement to deny rumours which began circulating today

MILAN - Inter are top of the table and just lost one game yesterday. Some perfectly normal dressing-room situations have been blown out of proportion this evening and made out to be events that never actually took place.

As Roberto Mancini said via his Twitter account, "People shouldn't be making up alleged or rumoured splits or fallings-out within the team. The lads have been fantastic up until now and we're still top of the league."

http://www.inter.it/en/news/50441
Види, во соблекувална и да се мавале со клупи, ваква ќе биде официјалната изјава. Муабетот ми беше само дали газета се релевантни како извор :)

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Види, во соблекувална и да се мавале со клупи, ваква ќе биде официјалната изјава. Муабетот ми беше само дали газета се релевантни како извор :)
Vo posledno vreme neznam sto im stana na gazeta eve 2god ne e toa sto bese porano. Sega veke plasirat sekakvi neprovereni raboti, a baska sto i transferi pogoduvat mnogu slabo, pogotovo koga se raboti za inter. Se si mislam porano zimaa informacii direktno od Branka sea so Ausulio e druga rabotava, ovoj vtoriot raboti tivko bez nekoja mediumska galama koga se raboti za transferi, taka bese slucajot so Jojo, ljaic, murilo...

Ps. Ja ne im veruvam na Gazeta i gi zimam so rezerva plasiranite informacii.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.329
Поени од реакции
6.011
Vo posledno vreme neznam sto im stana na gazeta eve 2god ne e toa sto bese porano. Sega veke plasirat sekakvi neprovereni raboti, a baska sto i transferi pogoduvat mnogu slabo, pogotovo koga se raboti za inter. Se si mislam porano zimaa informacii direktno od Branka sea so Ausulio e druga rabotava, ovoj vtoriot raboti tivko bez nekoja mediumska galama koga se raboti za transferi, taka bese slucajot so Jojo, ljaic, murilo...

Ps. Ja ne im veruvam na Gazeta i gi zimam so rezerva plasiranite informacii.
Вчера и СкајСпорт излезе со иста информација, и на Кориере и некои други медиуми ја имаше. Газета први ја објавија.

На прсти се бројат релевантни спортски медиуми како целина во Италија, освен СкајСпорт, сите си носат некаква позадина. Тутоспорт/Јувентус, Газета/Интер(за време на Морати), Кориере/Рома, Спортмедиасет/Милан итн.

Одделни новинари следи ги нивните пишувања, далеку пореални се.

А Газета нема врска со Бранка. Во Газета акции имаше Тронкети Провера близок соработник со Морати.

Чим се работи за Мело, ништо да не ти биде чудно. Истиве работи се случуваа кога беше во Јувентус. Човекот е ментално слаб, и при притисок пука и прави глупости. Кога беше во Јуве, имаше информации дека на полувреме на натпревар ќе се истепал со Дел Нери кој беше тренер на Јувентус, зошто овој му се заканил дека ако се однесува како што се однесува, ќе бил сменет уште на почетокот на второто полувреме. Јуве одвај се ослободи од него, земаше висока плата, и го продаде за 2-3 милиони, иако го купи 23.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom