Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално овој натпревар ми изгледаше сомнителен,овие Удинезе не само што не се побунија за нерегуларниот гол,туку не ни нападнаа воопшто односно како да беа помирени со поразот и се понашаа какод а губеа 8-0 а не 2-1 притоа при нивно водство од 0-1...не сакам да верувам но делумно чуден беше натпреварот ако го гледавте..

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Реално овој натпревар ми изгледаше сомнителен,овие Удинезе не само што не се побунија за нерегуларниот гол,туку не ни нападнаа воопшто односно како да беа помирени со поразот и се понашаа какод а губеа 8-0 а не 2-1 притоа при нивно водство од 0-1...не сакам да верувам но делумно чуден беше натпреварот ако го гледавте..
Pioli ja imase poslednata shansa deneska zatoa I startuvashe so silen sostav, a od druga strana Udine nezainteresiran za kupot, govori I faktot deka najdobriot od niv Di Natale ne bese povikan I Thereau ne igrashe, plus otkako gi napravi trite zameni nakaj 70min kaj Udine se povredi eden pa taka poslednite 25min gi odigra so igrac manje. Vo Olimpiko vo slednata faza od kupot Lazio-Juve :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Во Олимпико :LOL::LOL:

Топ што играше Лацио со прв состав, ваљда ќе бидат изморени против нас во недела. :D

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Почекав некое време за да ги коментирам трансферите на Милан ова лето, и како многумина од вас етикетираат дека Милан фрлил за џабе 90 милиони.
Можеби не беа продуктивно инвестирани, можеби ни фалеа засилувања на плус уште неколку позиции(ради тоа што задниве две години се напунивме со мизерии), НО, парите дадени за Ромањоли и Бака и те како се исплатија. И двајцата засега покажаа дека вредат за кешот што беше вложен у нив.
За мене Ромањоли заслужува да биде у репрезентација. Најреално и најобјективно.
Бертолачи пружи добри партии сезонава, беше 1 месец повреден, но и за него неможам да кажам дека игра лошо у споредба со другиве.
Проблемот е што тие наши засилувања се опкружени со полументални имбецили од типот на черчи, куцка, абате и тн.

Туку, јувентиниве кого повеќе сакаат за двомеч? Интер или Наполи :D секако рачунам ќе го пројдат лацио.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Почекав некое време за да ги коментирам трансферите на Милан ова лето, и како многумина од вас етикетираат дека Милан фрлил за џабе 90 милиони.
Можеби не беа продуктивно инвестирани, можеби ни фалеа засилувања на плус уште неколку позиции(ради тоа што задниве две години се напунивме со мизерии), НО, парите дадени за Ромањоли и Бака и те како се исплатија. И двајцата засега покажаа дека вредат за кешот што беше вложен у нив.
За мене Ромањоли заслужува да биде у репрезентација. Најреално и најобјективно.
Бертолачи пружи добри партии сезонава, беше 1 месец повреден, но и за него неможам да кажам дека игра лошо у споредба со другиве.
Проблемот е што тие наши засилувања се опкружени со полументални имбецили од типот на черчи, куцка, абате и тн.

Туку, јувентиниве кого повеќе сакаат за двомеч? Интер или Наполи :D секако рачунам ќе го пројдат лацио.
Наполи :)

Sent from my SM-T800 using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ja bi biral inter, posto u dvomec so napolitankite znam deka ke se zdivat vo neaopol, so inter podobro ke se spravime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom