Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
абе ова пи*ево најдесно во потпис што ти е како се вика?
абе ова пи*ево најдесно во потпис што ти е како се вика?
Мое десно или твое ?абе ова пи*ево најдесно во потпис што ти е како се вика?
Mислам дека веќе е договорена позајмицата исто како и Сусо во Џенова.Итурбе ќе си оди зимава од Рома, најверојатно во Вотфорд...
Тоа ти се вика добро потрошени пари за играч![]()
Доколку му земат 19мил како што се шпекулира, кас би бил задоволен.. А во иднина ќе видиме дали Гарсија и притисокот во Рома го уништија како играч или едноставно тој е слаб играч.. Јас повеќе мислам дека тој нема квалитет, не може да не знаеш да ја примиш топката и да не знаеш што да правиш со неа и да немаш контрола над неаИтурбе ќе си оди зимава од Рома, најверојатно во Вотфорд...
ludnica coece heheheehВо 2060-та ќе има слика за тоа како пред 50 години ја освоиле последната титула во ЛШ и како е време за нова.
хехе
Па види ако успеат да извлечат 20М ептен ќе ги амортизираат парите шо ги фрлија.Итурбе ќе си оди зимава од Рома, најверојатно во Вотфорд...
А за вас слика како пред 53 години сте ја освоиле последната титула во ЛШ хехехеВо 2060-та ќе има слика за тоа како пред 50 години ја освоиле последната титула во ЛШ и како е време за нова.
хехе
Со опстанок во ПЛ ќе ги исплати сите долгови на Удинезе, бизнисмен си е чоекот.Па види ако успеат да извлечат 20М ептен ќе ги амортизираат парите шо ги фрлија.
Ама па од друга страна овај Поцо ми е матен шо фрла толку пари.
За Ватворд ол ин е, а Удинезе нека вад 15то место таму.
... а за Јуве слика како освоиле ЛШ пред 64 години ама у меѓувреме изгубиле уште 5 финалињаА за вас слика како пред 53 години сте ја освоиле последната титула во ЛШ хехехе
Не е далеку од вистината муабетов.Со опстанок во ПЛ ќе ги исплати сите долгови на Удинезе, бизнисмен си е чоекот.![]()
Искинафме брат хехе ќе фрчат лајковиА за вас слика како пред 53 години сте ја освоиле последната титула во ЛШ хехехе
Пошто Ватфорд у премиер лига има поскупа сезонска карта од БарселонаПа види ако успеат да извлечат 20М ептен ќе ги амортизираат парите шо ги фрлија.
Ама па од друга страна овај Поцо ми е матен шо фрла толку пари.
За Ватворд ол ин е, а Удинезе нека вад 15то место таму.