- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Другите потфрлија. Видал и Тевез лошо одиграа...Па како изгубиле од Рома кога најголемото засилување им изиграло одлично ?
Другите потфрлија. Видал и Тевез лошо одиграа...Па како изгубиле од Рома кога најголемото засилување им изиграло одлично ?
Dobro, da ne go mislam ako e taka. Steta Witsel ne vlegol vcera, izgleda go cuva za derbito za dve nedeli...
Озбилно, сумљива ситуација, некој тука со мирно срце ќе покажеше пенал и картон. На стрим го видов стартот пошто Арена уште не почнаа со преносот, као да ми се виде дека и топката ја закачи.Чекај бе @Џонтра Волта, намерно се расправаш и ни одвлекуваш внимание за да не почнеме да пишуваме за тоа дека чист пенал не беше свирнат за Модена!
Ne se blamiraj, edino za Laveci moze da ne dupite, mada za transfer periodov fan na Milan najmalce treba da trola. Doziveavte 100000 blamovi, prvo so Kondogbia, posle so Jackson, Witsel, Ibra, za na kraj so Romanjoli I Bertolaci da zavrsite.Витсел на едната страна на другата Ламела и Лавеци, можда ако тргне офанзивно Манчини и Љаич и Мертенс да играат.
Какво дерби ќе биде тоа
Освен за Џексон ја друга поразлична ситуација од муабетит ваши за свако крило на планатетата и нашите за Витсел и Ибра не гледам !!Ne se blamiraj, edino za Laveci moze da ne dupite, mada za transfer periodov fan na Milan najmalce treba da trola. Doziveavte 100000 blamovi, prvo so Kondogbia, posle so Jackson, Witsel, Ibra, za na kraj so Romanjoli I Bertolaci da zavrsite.
На кој бе ти небитни карпи, како не ти е срам !Озбилно, сумљива ситуација, некој тука со мирно срце ќе покажеше пенал и картон. На стрим го видов стартот пошто Арена уште не почнаа со преносот, као да ми се виде дека и топката ја закачи.
Имаше услови за пенал не викам не.
Ама небитни се Карпи и затоа не свирна, да игравме против Јуве сигурно, пенал и црвен за Муриљо.