- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.773
- Поени од реакции
- 115.680
Abe kako izigra Draksler?
Да бе, голтка ракија - чаша вода.2 литра вода со 2 чашки ракија
Шо знам ми дојде напизден, знаеш ја се секирам за тебе
Шо се замараш со Јувенташите незнам, у 89-та прв пут шутнаа оној Шкимиреа вика не ги треснала Рома, искулирај си, главни фаворити за титула сте, после 2 кола против моќните Аталанта и Карпи лади си го на врвот.
Никој нема да ве симне од тамо со Гуарин Капитано и Муриљо футуро капитано со прецизните стартови !!
Па јас ако не ви ги отворам очите кој друг? Марота беше избран за најдобар и е прв што пазарувал на рати, така да не барајте помош од нашиот Галијанчо.
Извадија менѓушката па ќе збориме. Ќе ти донесам и тастатура пошто така ти е полесно. И да и ти после можеш истото да го порачаш од модератор. А за ракијата кога сакаш повели ако си толкав маж. Али преку тастатура штета не можеш да пиеш.Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.
@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула.
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.
@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула.
Sellvio Berlu$coni @Pure_Milanista 2h2 hours ago
Draxler is warming up for Juve, looks set to come on
Зашо не влегол ?
Прашај ја брачеда ти.Sellvio Berlu$coni @Pure_Milanista 2h2 hours ago
Draxler is warming up for Juve, looks set to come on
Зашо не влегол ?
Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.Abe kako izigra Draksler?
2 имам бе. И тетоважа ако не си приметил. Уствари кај ќе приметиш си ме избришал од фејсбук, мене и уште 2-3ца сељаци и трачари од форумов.Извадија менѓушката па ќе збориме. Ќе ти донесам и тастатура пошто така ти е полесно. И да и ти после можеш истото да го порачаш од модератор. А за ракијата кога сакаш повели ако си толкав маж. Али преку тастатура штета не можеш да пиеш.
Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.
Абе, дај да ви организирам еден фајт и да се распукате сите заедно ? @Castiel @Џонтра Волта и остали?
Или бар продужете да се препукавате по пораки да ве ебам!
И не се фурајте за пиење[DOUBLEPOST=1440964157][/DOUBLEPOST]
Брат овој има полош хумор од Зочо реално!
Не знам шо ви е финтата ама крајно несмешен е.
Поише делуе искомплексиран него смешен, али вие си знаете !
Седете мирни да не ве предизвика и вас. Марли и ти ќе треба да ја вадиш менѓушката.Стварно не се фурајте на пиење пошто не сте женски и не сте од Ирска и @Деко reloaded! нема да ве части коктели
Стварно не се фурајте на пиење пошто не сте женски и не сте од Ирска и @Деко reloaded! нема да ве части коктели
Dobro, da ne go mislam ako e taka. Steta Witsel ne vlegol vcera, izgleda go cuva za derbito za dve nedeli...Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.