- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.833
- Поени од реакции
- 115.941
Abe kako izigra Draksler?
Да бе, голтка ракија - чаша вода.2 литра вода со 2 чашки ракија
Шо знам ми дојде напизден, знаеш ја се секирам за тебе
Шо се замараш со Јувенташите незнам, у 89-та прв пут шутнаа оној Шкимиреа вика не ги треснала Рома, искулирај си, главни фаворити за титула сте, после 2 кола против моќните Аталанта и Карпи лади си го на врвот.
Никој нема да ве симне од тамо со Гуарин Капитано и Муриљо футуро капитано со прецизните стартови !!![]()
Па јас ако не ви ги отворам очите кој друг? Марота беше избран за најдобар и е прв што пазарувал на рати, така да не барајте помош од нашиот Галијанчо.![]()
Извадија менѓушката па ќе збориме. Ќе ти донесам и тастатура пошто така ти е полесно. И да и ти после можеш истото да го порачаш од модератор. А за ракијата кога сакаш повели ако си толкав маж. Али преку тастатура штета не можеш да пиеш.Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.
@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула.![]()
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.
@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула.![]()
Sellvio Berlu$coni @Pure_Milanista 2h2 hours ago
Draxler is warming up for Juve, looks set to come on
Зашо не влегол ?
Прашај ја брачеда ти.Sellvio Berlu$coni @Pure_Milanista 2h2 hours ago
Draxler is warming up for Juve, looks set to come on
Зашо не влегол ?
Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.Abe kako izigra Draksler?
2 имам бе. И тетоважа ако не си приметил. Уствари кај ќе приметиш си ме избришал од фејсбук, мене и уште 2-3ца сељаци и трачари од форумов.Извадија менѓушката па ќе збориме. Ќе ти донесам и тастатура пошто така ти е полесно. И да и ти после можеш истото да го порачаш од модератор. А за ракијата кога сакаш повели ако си толкав маж. Али преку тастатура штета не можеш да пиеш.![]()
![]()
![]()
![]()
Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.
Абе, дај да ви организирам еден фајт и да се распукате сите заедно ? @Castiel @Џонтра Волта и остали?
Или бар продужете да се препукавате по пораки да ве ебам!
И не се фурајте за пиење[DOUBLEPOST=1440964157][/DOUBLEPOST]
Брат овој има полош хумор од Зочо реално!
Не знам шо ви е финтата ама крајно несмешен е.
Поише делуе искомплексиран него смешен, али вие си знаете !
Седете мирни да не ве предизвика и вас. Марли и ти ќе треба да ја вадиш менѓушката.Стварно не се фурајте на пиење пошто не сте женски и не сте од Ирска и @Деко reloaded! нема да ве части коктели![]()
Стварно не се фурајте на пиење пошто не сте женски и не сте од Ирска и @Деко reloaded! нема да ве части коктели![]()
Dobro, da ne go mislam ako e taka. Steta Witsel ne vlegol vcera, izgleda go cuva za derbito za dve nedeli...Одличен беше, одигра дури подобро од Џексон Мартинез вччера за Милан.