Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не бе најискрено вратето го дарко. Дечкото провоцира се живо и диво, колку толку се отвара простор за дебатирање, а вака човек незнае кај и за што да фати да дискутира со конкурентите за титула.
ама некогаш стварно претерува.. барем да има усул...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.655
Поени од реакции
88.449
Е да бе, и Нигерот провоцираше па кога го банираа никој(од фановите на другите екипи) не се бунеше за да се врати...

Сега ќе ми пишувате #safedarko и слични глупости.... лицемерни СОРОСоиди

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Па и не се толку глупи од Баерн, Коман на 2 годишна позајмица за 7 мил евра (5 мил сега, а 2 мил следна сезона) Право на откуп 21 мил евра на 2 рати.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Па и не се толку глупи од Баерн, Коман на 2 годишна позајмица за 7 мил евра (5 мил сега, а 2 мил следна сезона) Право на откуп 21 мил евра на 2 рати.
Никој не рече дека се глупи, едноставно чоекот немаше иднина кај нас и сакал да се проба во БМ. Во Серија А не мислам дека ќе успееше како играч пособено не со тоа што е тип на играч на кој му треба простор да напаѓа. Доби тон шанси и освен тој голот во купот ништо не напрај.

Како и да е му посаквам се најубо, убо и за Јуве и за Баерн а и за Коман. Пособено дека без пари пристигна

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Го прелага Видал бе, му обеќал титула во ЛШ .... а овај дете-татуличе шо знае:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.150
Е да бе, и Нигерот провоцираше па кога го банираа никој(од фановите на другите екипи) не се бунеше за да се врати...

Сега ќе ми пишувате #safedarko и слични глупости.... лицемерни СОРОСоиди
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO

:pistoldz::pistoldz::pistoldz::pistoldz:
Нема штета од пишување бе. Дека за Ковачич пишуваа го спасија :lolzz::lolzz:
Платени се мора да напишат. Ефектот е небитен

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Ако дрекслер дојде у јуве, ама глава сечам дека има најмалце 10 души што намерно ќе му праат имбецилни фаулови за да го повредат и на јуве да им пропадне трансферот.
Едноставно премногу е омразен јувентус за да не биде намерно повреден истиот.
Иначе, како ги учи памет, така нека праат , реков дека тоа е премногу ризичен трансфер, неколку пати...

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Никој не рече дека се глупи, едноставно чоекот немаше иднина кај нас и сакал да се проба во БМ. Во Серија А не мислам дека ќе успееше како играч пособено не со тоа што е тип на играч на кој му треба простор да напаѓа. Доби тон шанси и освен тој голот во купот ништо не напрај.

Како и да е му посаквам се најубо, убо и за Јуве и за Баерн а и за Коман. Пособено дека без пари пристигна
Глупи ако трансферот беше едногодишна позајмица 8 мил и откуп 20 мил. Сега имаат две сезони да го оценат дали е добар. 550 минути изигра, тоа е еден тон шанси :cautious:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Глупи ако трансферот беше едногодишна позајмица 8 мил и откуп 20 мил. Сега имаат две сезони да го оценат дали е добар. 550 минути изигра, тоа е еден тон шанси :cautious:
Колку и да е како и да е ќар сме, ако го бива арно ќе го платат уште в година, ако не го бива ќе го вратат и пак сме ќар ете 5м нека се.
На Погба му беа потребни 20минути. Треба да го имаш гледано како партал го фрлат а го затворат толку се гуши.
и пак ти велам никој не рече дека се глупи туку дека е добра зделка посекако за нас.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.954
Некако осеќам дека вечер Рома има да го нашлака Јуве за сите пари,да си кажам ја,секако го нема Уфо,да ме цитира:D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.361
Некако осеќам дека вечер Рома има да го нашлака Јуве за сите пари,да си кажам ја,секако го нема Уфо,да ме цитира:D
Јас се плашам да не не снајде она што го снајде на Челзи против Сити.

Ама добро е што Рома не е Сити :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408

А лошо е што за брзо време играме против Сити :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.954

Богами,ок пример може да ве наљакаат со игра,а да изгубите само 1-0.Али пошто Рома е таков мутант клуб:D,све е можно.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Ти вака да пишеш за Рома? Па ова нема да ти го забравам :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom