Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе најискрено вратето го дарко. Дечкото провоцира се живо и диво, колку толку се отвара простор за дебатирање, а вака човек незнае кај и за што да фати да дискутира со конкурентите за титула.
ама некогаш стварно претерува.. барем да има усул...

Е да бе, и Нигерот провоцираше па кога го банираа никој(од фановите на другите екипи) не се бунеше за да се врати...

Сега ќе ми пишувате #safedarko и слични глупости.... лицемерни СОРОСоиди

Па и не се толку глупи од Баерн, Коман на 2 годишна позајмица за 7 мил евра (5 мил сега, а 2 мил следна сезона) Право на откуп 21 мил евра на 2 рати.

Па и не се толку глупи од Баерн, Коман на 2 годишна позајмица за 7 мил евра (5 мил сега, а 2 мил следна сезона) Право на откуп 21 мил евра на 2 рати.
Никој не рече дека се глупи, едноставно чоекот немаше иднина кај нас и сакал да се проба во БМ. Во Серија А не мислам дека ќе успееше како играч пособено не со тоа што е тип на играч на кој му треба простор да напаѓа. Доби тон шанси и освен тој голот во купот ништо не напрај.

Како и да е му посаквам се најубо, убо и за Јуве и за Баерн а и за Коман. Пособено дека без пари пристигна

Го прелага Видал бе, му обеќал титула во ЛШ .... а овај дете-татуличе шо знае:D

Е да бе, и Нигерот провоцираше па кога го банираа никој(од фановите на другите екипи) не се бунеше за да се врати...

Сега ќе ми пишувате #safedarko и слични глупости.... лицемерни СОРОСоиди
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO
#SAVEDARKO_UFO

:pistoldz::pistoldz::pistoldz::pistoldz:
Нема штета од пишување бе. Дека за Ковачич пишуваа го спасија :lolzz::lolzz:
Платени се мора да напишат. Ефектот е небитен

Ако дрекслер дојде у јуве, ама глава сечам дека има најмалце 10 души што намерно ќе му праат имбецилни фаулови за да го повредат и на јуве да им пропадне трансферот.
Едноставно премногу е омразен јувентус за да не биде намерно повреден истиот.
Иначе, како ги учи памет, така нека праат , реков дека тоа е премногу ризичен трансфер, неколку пати...

Последно уредено:
Никој не рече дека се глупи, едноставно чоекот немаше иднина кај нас и сакал да се проба во БМ. Во Серија А не мислам дека ќе успееше како играч пособено не со тоа што е тип на играч на кој му треба простор да напаѓа. Доби тон шанси и освен тој голот во купот ништо не напрај.

Како и да е му посаквам се најубо, убо и за Јуве и за Баерн а и за Коман. Пособено дека без пари пристигна
Глупи ако трансферот беше едногодишна позајмица 8 мил и откуп 20 мил. Сега имаат две сезони да го оценат дали е добар. 550 минути изигра, тоа е еден тон шанси :cautious:

Глупи ако трансферот беше едногодишна позајмица 8 мил и откуп 20 мил. Сега имаат две сезони да го оценат дали е добар. 550 минути изигра, тоа е еден тон шанси :cautious:
Колку и да е како и да е ќар сме, ако го бива арно ќе го платат уште в година, ако не го бива ќе го вратат и пак сме ќар ете 5м нека се.
На Погба му беа потребни 20минути. Треба да го имаш гледано како партал го фрлат а го затворат толку се гуши.
и пак ти велам никој не рече дека се глупи туку дека е добра зделка посекако за нас.

Некако осеќам дека вечер Рома има да го нашлака Јуве за сите пари,да си кажам ја,секако го нема Уфо,да ме цитира:D

Некако осеќам дека вечер Рома има да го нашлака Јуве за сите пари,да си кажам ја,секако го нема Уфо,да ме цитира:D
Јас се плашам да не не снајде она што го снајде на Челзи против Сити.

Ама добро е што Рома не е Сити :D

А лошо е што за брзо време играме против Сити :D

Богами,ок пример може да ве наљакаат со игра,а да изгубите само 1-0.Али пошто Рома е таков мутант клуб:D,све е можно.

Ти вака да пишеш за Рома? Па ова нема да ти го забравам :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom