Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ЕЕЕ САМПДОРИЈА ВО УСТА ДА ТИ ГО НАЧУКАМ ЈАС ТЕБЕ И НА ТОА КЛОВНОТ СО ЛУЛЕТО ШТО ВИ Е ЗАШТИТЕН ЗНАК,РАДИ ТАКВИ ПРОПАЛИЦИ КО ВАС ИТАЛИЈА ГУБИ МЕСТО ВО ЕВРОПА БЕМ ЛИ ВИ СТО МАЈКИ МРТВИ ЈАС НА ВАС

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
да играш со прв тим, на домашен терен, да имаш минимум 20 пати од противникот а противникот да ти биде војводина (ништо подобар тим од работнички пр.) и да изгубиш 0-4 па тоа е страшно нешто, незамисливо, фантазија!
а не не не далеку од тоа дека немаат тим, слаби се или дека италија е за нигде лига сепак се многу многу подобар тим... повеќе од пола играчи на војводина би се согласиле да отидат у сампдорија да они ги позајмат во серија б на некој чкљ тим

како беше можно ова не ми е јасно :nesumjas:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.682
Поени од реакции
88.619
Не е крива Сампдорија... интерашот Sенга е за тепање

:boksix:

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
да играш со прв тим, на домашен терен, да имаш минимум 20 пати од противникот а противникот да ти биде војводина (ништо подобар тим од работнички пр.) и да изгубиш 0-4
како беше можно ова не ми е јасно
:nesumjas:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Почнаа кавгите во лацио, кандрева не го избрале за капитен, туку таа задача му да ја дале на Lucas Biglia

Член од
23 август 2010
Мислења
39.920
Поени од реакции
116.338
Од Лацио оваа сезона очекувам максимум 5-6 место, ништо повеќе, а ако се пласираат во ЛШ можда ни тоа. Едноставно не донесоа скоро ништо, а го дадоа тој црнецот ако не се лажам као и да му беше име, така да со оваа ротација верувам дека до декември ќе умрат.

Интересно ќе биде да видиме што може Наполи оваа сезона, со истите играчи на свињитез само со друг тренер. Еве на пријателскиве одлично тераат, па ќе видиме што ќе се деси во првенството. Ја сум убеден дека имаат тим што е квалитетен за топ 3 во Италија, а уз сплет на околности и за титула, али мора и одбраната да ја средат, не иде со инвалидот Албиол да бркаш успеси.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Од Лацио оваа сезона очекувам максимум 5-6 место, ништо повеќе, а ако се пласираат во ЛШ можда ни тоа. Едноставно не донесоа скоро ништо, а го дадоа тој црнецот ако не се лажам као и да му беше име, така да со оваа ротација верувам дека до декември ќе умрат.

Интересно ќе биде да видиме што може Наполи оваа сезона, со истите играчи на свињитез само со друг тренер. Еве на пријателскиве одлично тераат, па ќе видиме што ќе се деси во првенството. Ја сум убеден дека имаат тим што е квалитетен за топ 3 во Италија, а уз сплет на околности и за титула, али мора и одбраната да ја средат, не иде со инвалидот Албиол да бркаш успеси.

Наполи се засили само со Алан, а Кирикеш некако не ми се чини за засилување.
Како што викаш одбраната му е лоша, ама сметам дека дома ќе ги дешкаат големите екипи.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зенга ногиран од Сампдорија, нов тренер еден од Монтела, Прандели или Донадони.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
средниот рес на Лацио е најсилното оружје,го земаа и Милинковиќ од Генк кој одигра одлично за Србија на светското каде беа шампиони.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

не се сложувам со тебе за лацио баш добар тим имаат
фудбалот не е само зимај зимај купувај играчи... на пример што ќе им се поише играчи на лацио?
нови ги имаат кришна, милинкович-савич и равел морисон
ако се земе фактот и дека џорџевич се врати од повреда, овај кришна го земаа за напад... нападот му е решен проблем
во средина ги земаа равел морисон и милинкович-савич што значи и на онака добрата средина земаа уште двајца добри таленти/играчи
може до крај на трансфер периодот ќе земат уште еден дефанзивец и све е океј

добар тим имаат и наполи и не се малце засилувањата во алан и кирикеш ете уште еден играч да земат, поише и не му треба

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Top 10 spenders in Europe since 2010-11
1. Man City €638.25m
2. Chelsea €622.25m
3. Liverpool €548.67m