Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ме интересира за ова анкетава дали навијачите на фиорентина се побуниле дека ја нема фиорентина во анкетата па дополнително е ставена? :D

гласано за некој друг од мене ... мислам дека киево може до титула на чело со сержо пелисие!
:zver:

ме интересира за ова анкетава дали навијачите на фиорентина се побуниле дека ја нема фиорентина во анкетата па дополнително е ставена? :D

гласано за некој друг од мене ... мислам дека киево може до титула на чело со сержо пелисие!
:zver:

Дела вале се закани дека ке ги тужи ако не ги стават фиорентина

Ај да видиме Гомез vs Окака Чука :ROFLMAO: ...
Не сте сериозни вие што викате дека Гомез не е класа играч и што редите еден куп напаѓачи од типот на Крауч дека се подобри од него... Доста зафрканции, почнете малку сериозни дискусии :)
Еве да се пофалиме ни стига Салах, на ред е еден шпиц и лев бек :popce:

кога веќе ме потсети на окака чука ... не знам дали поотепан напаѓач има у италија од него
италијанскиот хески па мислам дека еден мексес да го играат у напад подобар напаѓач би бил од него
дури и преценет е многу окака

за џони сигурно и окака е подобар од марио гомез :D :D :D

Моментално потпиша за Андерлент, бивши најдобар напаѓач во Серија А...

Еве да се пофалиме ни стига Салах, на ред е еден шпиц и лев бек :popce:

Листам фејс ми искача вест у стило "Лудница во Рим блокиран цел аеродром од фанови на Рома пристигна Салах" ви отварам фан клуб и некој пишал "Еве пристигна Салах пречекан е од 200 фанови" :D

бем ли ти медиумите

да,го утепавме од пцуење @Џонтра Волта по пп и ја поправи (не)намерната грешка :pipi:

Листам фејс ми искача вест у стило "Лудница во Рим блокиран цел аеродром од фанови на Рома пристигна Салах" ви отварам фан клуб и некој пишал "Еве пристигна Салах пречекан е од 200 фанови" :D

бем ли ти медиумите
Тоа за да се дигне еуфорија малце :cool:

да,го утепавме од пцуење @Џонтра Волта по пп и ја поправи (не)намерната грешка :pipi:
за пцуење неможете со него особено ако имаш сестра може и да те погоди да те изнервира

а баш супер што си инсистирал да биде поправена грешката сепак фиорентина е во најголеми 15 фаворити за освојување на скудетото :tvg:[DOUBLEPOST=1438286482][/DOUBLEPOST]
okaka lani u sampdoria izgaziii
  • 32 Games
  • 4 Goals
  • 2 Assists
  • 50 Shots

не да изгази, растури не знам како не го одбраа за најдобар играч во серија а :pos::pos:

Самп што прават.И така Сериа А си губи поени и така ЛШ со 4 екипи ќе има за 50 години.А и Лацио како што е клизав за ЛШ ќе биде лоша евро-сезона за италијаните.

Пелисиер е БОГ :pistoldz:
Не треба да го споредувате Гомез со него грев е тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom