Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум заборавил да пишам на темава. Честито купот и лигата на Јувентус. Ќе си бидат убедливи уште некоја година во Италија... Колку калчо титули начукаа веќе?? :)

Сум заборавил да пишам на темава. Честито купот и лигата на Јувентус. Ќе си бидат убедливи уште некоја година во Италија... Колку калчо титули начукаа веќе?? :)
2^5 :icon_lol:

8, 25 ни се со судии и не се бројат, и уште други 10, од тие чистите да не ги заборавиме. :icon_lol:

Колку калчо титули начукаа веќе?? :)

Зар е важно...?

KcjgqGdoi.jpeg

Stars-Glitters-27.gif

:pipi:

Фала, ама друг пат избегавај вакви прашања.

Кој ќе им објаснуват пак на сите дека се 33:)

Во секој случај најмногу од сите. И во купот исто.

Јуве 33, Миланските екипи заедно 35. Таман уште 2 години додека да се фузираат и ќе се стигниме.

Видал сигурно останува, додека Погба барем уште една сезона кај нас ќе биде... потоа мислам дека ќе лета во Барселона. Тие годинава и онака имаат забрана за трансфери, па никому нема да му штети ако Погба остани кај нас.
Пирло не напушта, сезонава му падна газот, иако на моменти имаше одлични партии.
Огбона, Пепе, Мароне, Коман, Љоренте, Де Чеље, Падоин, Матри и Рубињо сигурно го напуштаат клубот, за Ромуло уште не се знае дали ќе се врати во Верона, па логично е уште сега да трошат на трансфери, нема никаква врска тоа со продавање на најдобрите играчи (иако тоа од се срце го посакувате :X3: ). Сезонава Јуве заработи ептен многу на финансиски план, па еве му се може на Марота да го потпишува Кедира за безпари :icon_mrgr:

:coffee:

Нетуку ми пиј кафе, до минатата сезона Маркизио грееше клупа ради Пирло, сега као демек ете слаб бил човекот.... а пола сезона повреден беше. Ц,ц,ц,ц :toe:

Нетуку ми пиј кафе, до минатата сезона Маркизио грееше клупа ради Пирло, сега као демек ете слаб бил човекот.... а пола сезона повреден беше. Ц,ц,ц,ц :toe:
Чајче пијам, лани за лани ако одиш по таја логика и Маркизио беше пола сезона повреден. Не си ги враќај зборојте од постот назад :)

Јуве 33, Миланските екипи заедно 35. Таман уште 2 години додека да се фузираат и ќе се стигниме.

Таман да се фузираат Јуве Интер Рома Фиорентина Наполи Лацио може за еден век да го стигнат великанот во Европски Титули :icon_lol::cool:

Таман да се фузираат Јуве Интер Рома Фиорентина Наполи Лацио може за еден век да го стигнат великанот во Европски Титули :icon_lol::cool:

Еве сега Јувентус ќе ја шлапни Барселона на 6-ти и заедно ќе имаме 6:pos:..уште 5 години и ќе ве стигнеме:гик:

Дa прaшaм, кoи итaлијaнски медиуми/нoвинaри ги прaтите и се пoверoдoстoјни кoгa стaнувa збoр зa трaнсфери и инфa пoврзaни сo тoa? (Oсвен Sky-Di Marzio и Football Italia мoждa?)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom