Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како можеш да се убиеш поради најдобриот играч на планетава земја? Нормален ли си бре? Аиии не верував дека ова ќе го прочитам жими сФе.Јас пак да сум фан на Интер ќе се убиев во моментот кога лордот им даде гол.
скелото ја тетовираше датата од дербито на десна рука.После утакмицата кога Скелото даде гол требаше да се банира дербиво на одреден период. Скелото бе.![]()

А периодот кога се провлекуваа со судиски грешки во нивна корист убаво им беше .Не ја гледав, ама ѓубрињава пак почнаа да се лигават
![]()
Ова е срам. Тевекио не може на овој начин да си го загуби кредибилитетот. Ваква арбитража го извртува првенството. Вакво нешто во Англија не може да се случи“, пишува на твитот на официјалниот профил на Наполи

Тоа е, не им е по ќејф и почнаа одма да кукаат уствари тие само тоа и знаат, ми текнува пред некоја сезона Де Лаурентис плачеше уште кога ги влечеа паровите за новата сезона како било наместено Наполи да добие потежок распоредА периодот кога се провлекуваа со судиски грешки во нивна корист убаво им беше .![]()

Остави ги само колку ги замразив после поразот со Торино кога Бенитез не одговараше на прашањата од новинарите поради тоа што бил изнервиранНе ја гледав, ама ѓубрињава пак почнаа да се лигават
![]()
Ова е срам. Тевекио не може на овој начин да си го загуби кредибилитетот. Ваква арбитража го извртува првенството. Вакво нешто во Англија не може да се случи“, пишува на твитот на официјалниот профил на Наполи

. Две години против малите тимови губат поени како ненормални, па судиите им се криви. Годинава Каљари од 2-0 им израмни 2-2, па заврши 3-3, Интер им израмни од 2-0 на 2-2, Палермо од 3-1 на 3-3, Дома со Киево загубија 0-1, а промашија пенал и 100 шанси пред голот. Па судиите им се криви после, ебати глупавите мочковци.Не ми врти зборовите, друг контекст ми беше тоаoва демек индиректно интер ги стави во помалите тимови![]()
. 
После утакмицата кога Скелото даде гол требаше да се банира дербиво на одреден период. Скелото бе.![]()
..[DOUBLEPOST=1427125358][/DOUBLEPOST]
Не ми врти зборовите, друг контекст ми беше тоа.
А и реално срамота е против ваков Интер дома да изгубиш два вредни бода заради глупавост. Па и од Милан изгубија![]()

...јас не знам зошто играат воопшто..ајде нерешеното против Интер можи да се голтни некако ама да изгубиш од Милан нека одат сите колективно нека се убијат..
таман copy му напраев да го постирам овде

да ама тука вика ако Фиорентина или Наполи освојат ЛЕ, а се под 5то место во Сериа А, е тек тогаш италијаните ќе имаат 7 екипи во Европа..таман copy му напраев да го постирам овде
добро е разјаснето овде што-како,имаше некои ми тврдеа дека ако италијанска екипа земе ЛЕ а не обезбедила пласман у ЛШ преку првенство му го зема на третиот местото таму и Италија нема да добие место плус