Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Со комшикиве сме како Роси и Лоренцо

Те ние 10то те они :icon_lol:

Јас пак да сум фан на Интер ќе се убиев во моментот кога лордот им даде гол.
Како можеш да се убиеш поради најдобриот играч на планетава земја? Нормален ли си бре? Аиии не верував дека ова ќе го прочитам жими сФе.

Не ја гледав, ама ѓубрињава пак почнаа да се лигават
napoli-tvit.jpg

Ова е срам. Тевекио не може на овој начин да си го загуби кредибилитетот. Ваква арбитража го извртува првенството. Вакво нешто во Англија не може да се случи“, пишува на твитот на официјалниот профил на Наполи

После утакмицата кога Скелото даде гол требаше да се банира дербиво на одреден период. Скелото бе. :pos:
скелото ја тетовираше датата од дербито на десна рука. :facepalm:
сеа рачунај дека чакии кога мава увек ја гледа датата и се присеќа на тој гол.

napoli-tvit.jpg

Ова е срам. Тевекио не може на овој начин да си го загуби кредибилитетот. Ваква арбитража го извртува првенството. Вакво нешто во Англија не може да се случи“, пишува на твитот на официјалниот профил на Наполи
А периодот кога се провлекуваа со судиски грешки во нивна корист убаво им беше .:angel:

Наполи најде да се жали за судски грешки, до пред 3 кола немаа свирнато пенал против нив 56 утакмици.

Толку шугав и антипатичен тим ми се неможам да ги сварам
А периодот кога се провлекуваа со судиски грешки во нивна корист убаво им беше .:angel:
Тоа е, не им е по ќејф и почнаа одма да кукаат уствари тие само тоа и знаат, ми текнува пред некоја сезона Де Лаурентис плачеше уште кога ги влечеа паровите за новата сезона како било наместено Наполи да добие потежок распоред :facepalm:

napoli-tvit.jpg

Остави ги само колку ги замразив после поразот со Торино кога Бенитез не одговараше на прашањата од новинарите поради тоа што бил изнервиран :facepalm:

Никогаш да не се пласираат во ЛШ, ебати ретардите глупави. Синоќа со играч повеќе од една мочана Аталанта до 70та мин. беше 0-0 кога примија гол каде што можеби имаше фаул во напад. Али не е тоа поентата бе, овие Аталанта се умрени сезонава каде се тие цел натпревар да дадат три гола па после нека кршат глава. Индивидуални судиски грешки се дешаваат и ќе се дешаваат и квалитетен тим ако се смета некој не треба да остави на случајноста. А во последните години судиските грешки многу почесто се во полза на Наполи, ама арно им беше така. Против Џенова ако не се лажам пред некој месец кога победија 2-1, прво дадоа гол од офсајд, а после од пенал кој никој до ден денеска нема сфатено зошто беше свирен. Бенитез после тој натпревар рече дека се дешавало, нешто во тој стил. Па и сега може да се деси бе крофнар низаеден, ебати неспособниот тренер. Две години нема мрднато Наполи од точката каде што го презема, две години ја има најмртвата одбрана на врвот со Албиол миленикот на чело :facepalm::facepalm:. Две години против малите тимови губат поени како ненормални, па судиите им се криви. Годинава Каљари од 2-0 им израмни 2-2, па заврши 3-3, Интер им израмни од 2-0 на 2-2, Палермо од 3-1 на 3-3, Дома со Киево загубија 0-1, а промашија пенал и 100 шанси пред голот. Па судиите им се криви после, ебати глупавите мочковци.

oва демек индиректно интер ги стави во помалите тимови :icon_lol:
Не ми врти зборовите, друг контекст ми беше тоа :D.

А и реално срамота е против ваков Интер дома да изгубиш два вредни бода заради глупавост. Па и од Милан изгубија :facepalm:

После утакмицата кога Скелото даде гол требаше да се банира дербиво на одреден период. Скелото бе. :pos:

Тоа дерби беше исто како Вардар-Пелистер кога играа..буквално одеа двете екипи на теренот,Милан нешто пробваше да игра,Балотели беше исвиркуван и пцуен..а Интер играа исто како Пелистер односно немаа шут на гол цел натпревар,неможеа да го поминат центарот и Скелото постигна случаен гол со гла:pos:..[DOUBLEPOST=1427125358][/DOUBLEPOST]
Не ми врти зборовите, друг контекст ми беше тоа :D.

А и реално срамота е против ваков Интер дома да изгубиш два вредни бода заради глупавост. Па и од Милан изгубија :facepalm:

од Милан изгубија?:pos::pos:...јас не знам зошто играат воопшто..ајде нерешеното против Интер можи да се голтни некако ама да изгубиш од Милан нека одат сите колективно нека се убијат..

Сега се сетив на натпреварот...вонбрачниот син на Алегри ги решил:pos:

Последно уредено:
Кои се повикани за дуелот против бугарија?

таман copy му напраев да го постирам овде :)

добро е разјаснето овде што-како,имаше некои ми тврдеа дека ако италијанска екипа земе ЛЕ а не обезбедила пласман у ЛШ преку првенство му го зема на третиот местото таму и Италија нема да добие место плус

таман copy му напраев да го постирам овде :)

добро е разјаснето овде што-како,имаше некои ми тврдеа дека ако италијанска екипа земе ЛЕ а не обезбедила пласман у ЛШ преку првенство му го зема на третиот местото таму и Италија нема да добие место плус
да ама тука вика ако Фиорентина или Наполи освојат ЛЕ, а се под 5то место во Сериа А, е тек тогаш италијаните ќе имаат 7 екипи во Европа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom