Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ми беа симпатични Наполи пред 3-4 сезони, толку ми се одвратни сега. Кикс со Аталанта дома :pos:

Кога нејќат да ги изгубат сите утакмици до крај. Најубаво би било Лацио и Фиорентина да обезбедат пласман во ЛШ.

Интересни натпревари до крај, штета што после 30 коло сите ќе се играат во ист термин.

29. Рома-Наполи и Фиорентина-Сампдорија
30. Наполи-Фиорентина и Милан-Сампдорија
31. Јувентус-Лацио и Интер-Милан
32. Интер-Рома и Наполи-Сампдорија
33. Јувентус-Фиорентина
34. Сампдорија-Јувентус и Наполи-Милан
35. Лацио-Интер и Милан-Рома
36. Јувентус-Наполи и Лацио-Рома
38. Наполи-Лацио

Интересни натпревари до крај, штета што после 30 коло сите ќе се играат во ист термин.

29. Рома-Наполи и Фиорентина-Сампдорија
30. Наполи-Фиорентина и Милан-Сампдорија
31. Јувентус-Лацио и Интер-Милан
32. Интер-Рома и Наполи-Сампдорија
33. Јувентус-Фиорентина
34. Сампдорија-Јувентус и Наполи-Милан
35. Лацио-Интер и Милан-Рома
36. Јувентус-Наполи и Лацио-Рома
38. Наполи-Лацио
Од кога почна првенствово очобол невиден сте со комшиките, а си ги ставил во интересни :ROFLMAO:
@Scirea лани убаво ве дефинира кога игравте дерби како тоа што е од 31-во коло „викенд на мртовци„:pos:

Од кога почна првенствово очобол невиден сте со комшиките, а си ги ставил во интересни :ROFLMAO:
@Scirea лани убаво ве дефинира кога игравте дерби како тоа што е на 31-ви „викенд на мртовци„:pos:
Ние со комшиките може не сме интересни за гледање ама знаеме интересно да го направиме првенството. :pos: Доволно е да им земеме бод на овие од горниот дел и да им ги растуриме плановите.

Ние со комшиките може не сме интересни за гледање ама знаеме интересно да го направиме првенството. :pos: Доволно е да им земеме бод на овие од горниот дел и да им ги растуриме плановите.
Како не ве срам ...се покваривте начисто :Кезец:

Последен интересен натпревар меѓу Интер и Милан чинам беше оној 4-2 кога ја освоиме титулата. Иако и оној 0-1 наредната сезона кога Самуел даде гол не беше лоша утакмица.

Оние изиграни во 2013 и 2014 беа очобол.

Јас пак да сум фан на Интер ќе се убиев во моментот кога лордот им даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom