Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не беше поради тоа што беа јаки туку поради Калчополи и испаднаја од Левски Софија беКиево беа цареви пред 10тина години бе, летечките магариња
Корини, Гуана, Лана, Коради, Пелисие, Лучиано...мислам дека тогаш имаа и одлични пласмани, 3то,4то, 5то...
Не не, за периодот пред тоа, 2000та па натаму.Не беше поради тоа што беа јаки туку поради Калчополи и испаднаја од Левски Софија бе
Во ЛЕ отпаднаа од Брага а таја сезона беше сезона живота на Пелисие 22 гола даде чоекот.

Да бе да, му ебам фацатаСо Џиџи `бел брк` Дел Нери на клупата.![]()
. Омилен тренер ми беше оти никогаш го немаше победено Јувентус. Се до 2010 кога со Сампдорија победи 1-0 со тој страшниот гол на Касано. Дури мислам дека ниту нерешено немаше извадено како тренер на Киево против Јуве.
Еден сеа за сеаЈас незнам што толку имате против Киево, баш се симпатично тимче...[DOUBLEPOST=1425751623][/DOUBLEPOST]Прашањето за вечерва е колку гола ќе даде Тони
![]()

Си може бе...што ќе му е квалитет кога си има квантитет...Што му е филмот на Инзаги секоја утакмица што ја мења одбраната?
Не озбилно не ми е јасно ова, секоја утакмица ама буквално секоја утакмица нова постава у одбрана.Си може бе...што ќе му е квалитет кога си има квантитет...